Arama sonuçları: *

• Users: Esat
  • Order by date
  1. E

ASUS leptop bi anda fan hızım artmaya başladı

Efendim okumadınız mı yazdığım şeyleri bir sorun yoktu 1 saat önce oldu bu durum önceden normal kullanıyordum
  2. E

Laptop yeni zaten. 1591264492 Öyle olursa sebebi nedir bunun onu öğrenmek istiyorum kaç aydır bi sorun yoktu neden şimdi böyle yapıyor
  3. E

Şimdi bilgisayarı kapattım ve yeniden açtığımda sorun düzeldi bu nasıl oluyor ?
  4. E

Şimdi bilgisayarı kapattım ve yeniden açtığımda normale döndü bu nasıl oluyor ?
  5. E

Anlatmak istediğim bi sorun yoktu diyorum arkaplanda herhangi bi uygulama yok oyun oynamıyorum ama hızı yüksekte daha 2 saat öncesine kadar bi sorun yoktu normal çalışıyordu ve bundan öncede herhangi bi sorun yoktu şimdi oldu sorun işlemcim ısınmıyor ama yüksek hızda dönüyor
  6. E

Sorun ısınması değil arkada herhangi bir işlem yok fakat fan çok hızlı ve rahatsız oluyorum bu durumdan önceden böyle bi sorun yoktu bugün oldu sebebini öğrenmek istiyorum ve nasıl düzeltebileceğimi
  7. E

İşlemci sıcaklığı

windows 10 kullanıyorsan eğer ayarlar/sistem/monitör/grafik ayarları ordan ekleyip istediğin ekran kartını kullanabilirsin
  8. E

Önceden herhangi bi sorun yoktu oyun oynamam zaten o yüzden düşüktü hep ses te çıkmıyordu fandan, sonra radeon şeyini indirdikten sonra fan hızım artmaya başladı.
  9. E

Merhaba arkadaşlar asus leptop kullanıyorum ekran kartım r5 420m radeon software indiriyordum indirdikten sonra fan hızım artmaya başladı arkada herhangi bir işlem olmadığı halde fan hızım artıyor ve yüksek bi ses çıkıyor beni rahatsız ediyor bu durum ne yapabilirim lütfen yardım edin ?
  10. E

R5 M420 güncelleme sonrası Radeon HD 8500M Gözüküyor

Merhaba arkadaşlar kullandığım bilgisayarın modeli asus x540u güncelleme sonrası leptobumda başlıkta da gibi radeon hd 8500m gözüküyor.Bi fark olur mu ve radeon ayarlarıma ulaşamıyorum nasıl ulaşırım.
  11. E

Laptop fan hızını yükseltsem FPS artar mı? Zararı olur mu?

Öncelikle selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir bu konu hangi kategoriye giriyor bilmiyorum o yüzden yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın leptop kullanıyorum ve bitane program var fan hızını ayarlayan fan hızımı yükseltirsem fps falan artar mı oyunlarda ısınma sorunu kalkar mı veya...
Top Bottom