Neler Yeni

ASUS leptop bi anda fan hızım artmaya başladı

Esat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat Gökay
Merhaba arkadaşlar asus leptop kullanıyorum ekran kartım r5 420m radeon software indiriyordum indirdikten sonra fan hızım artmaya başladı arkada herhangi bir işlem olmadığı halde fan hızım artıyor ve yüksek bi ses çıkıyor beni rahatsız ediyor bu durum ne yapabilirim lütfen yardım edin ?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
bendede var asus laptop 2de bir hızlanıyor arkada müzik açık bide donanımarşivi forumun sitesi açık ama fanlar tam hızda.

Esat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat Gökay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden herhangi bi sorun yoktu oyun oynamam zaten o yüzden düşüktü hep ses te çıkmıyordu fandan, sonra radeon şeyini indirdikten sonra fan hızım artmaya başladı.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Önceden herhangi bi sorun yoktu oyun oynamam zaten o yüzden düşüktü hep ses te çıkmıyordu fandan sonra radeon şeyini indirdikten sonra fan hızım artmaya başladı
normal asuslar ısınıyor epic gamede gta5'İ indiriyordum bir baktım işlemci 95-85 derece arasında dolanıyor. tutuştum bildiğin

Esat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat Gökay
Sorun ısınması değil arkada herhangi bir işlem yok fakat fan çok hızlı ve rahatsız oluyorum bu durumdan önceden böyle bi sorun yoktu bugün oldu sebebini öğrenmek istiyorum ve nasıl düzeltebileceğimi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sorun ısınması değil arkada herhangi bir işlem yok fakat fan çok hızlı ve rahatsız oluyorum bu durumdan önceden böyle bi sorun yoktu bugün oldu sebebini öğrenmek istiyorum ve nasıl düzeltebileceğimi
işlemci ısınıyor o yüzden fanlar hızlanıyor. cevaplarınızı ''alıntı'' tuşuna başarak yazın gelmiyor cevabınız bildirim kutuma.

Esat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat Gökay
işlemci ısınıyor o yüzden fanlar hızlanıyor. cevaplarınızı ''alıntı'' tuşuna başarak yazın gelmiyor cevabınız bildirim kutuma.
Anlatmak istediğim bi sorun yoktu diyorum arkaplanda herhangi bi uygulama yok oyun oynamıyorum ama hızı yüksekte daha 2 saat öncesine kadar bi sorun yoktu normal çalışıyordu ve bundan öncede herhangi bi sorun yoktu şimdi oldu sorun işlemcim ısınmıyor ama yüksek hızda dönüyor

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Anlatmak istediğim bi sorun yoktu diyorum arkaplanda herhangi bi uygulama yok oyun oynamıyorum ama hızı yüksekte daha 2 saat öncesine kadar bi sorun yoktu normal çalışıyordu ve bundan öncede herhangi bi sorun yoktu şimdi oldu sorun işlemcim ısınmıyor ama yüksek hızda dönüyor
bendede oluyor şuan işlemci %20 ama fan %90 hızla dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Görüntüsü (152).png

Esat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat Gökay
Şimdi bilgisayarı kapattım ve yeniden açtığımda normale döndü bu nasıl oluyor ?

Bestistaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ferid Mammadov
Laptopun bakimini en son ne zaman yaptiniz?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Esat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat Gökay
Top Bottom