Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ Am5 Platformuna Geçiş ve Sistem Tavsiyeleri

eyw aga da şöyle bir sıkıntı var 9070xt alıyorum diye bunu aldım https://www.hepsiburada.com/msi-mag-a850gl-pcie5-850w-80-gold-pcie5-0-tam-moduler-siyah-guc-kaynagi-p-HBCV00004J2C8P?magaza=Hepsiburada kule tipi mi sıvı sogutma mı daha iyi? bu arada 7800xd ile 9800 arasında çok fark var mı...
  2. H

5070 ti kullanıcısısın iyi denk geldim istedigim kart bu sonradan ekleyeceğim diyorum ki anakart işlemci tamamlayayım öncelikle 9800xd şart degil sadece anlamadıgım için arasında gidip geliyorum bana kalsa 7800 xd de okey f/p kovalıyorum indirimlerde de bu parçaları almak istiyorum anakart...
  3. H

he yok şöyle ekran kartı şuan almıcam önce am5 geçmek istiyorum şuan öncelik ram anakart işlemci vs çünkü 9070 xt ile çalıştırdıgımda 5600x işlemcim kan agladı aga geri iade ettim .d bütçemde direkt ekran kartına gidince saçma oldu am5 geçmem gerektigini ögrendim yani bilmiyorum bu şekilde...
  4. H

öneride bulun aga çok hakim degilim ama bütçe bu piyasada her türlü 60 üstü gibi duruyor
  5. H

Selam dostlar Eski sistemim satıp yeni bir sisteme geçmek istiyorum Eski Sistem : -Nvidia GeForce 4060 -ryzen 5 5600x -16 gb ram -1tb ssd -Gigabayte A 520m k v2 Yeni sistemi genellikle oyun, yayın için kullanıcam bir de uzun süre sistem yükseltme endişemde olsun istemiyorum(f/p bazlı ) o...
Geri