Kanka Keşke Sistemi Dizmeden Sorsaymışsın Bizde 9850x3d 9800x3d işlemciye geçerdin Ediceğin Kaarlarla Çok saçma yatırım yapmışsın açıkçası
Daha iyi psu...
Sıkıntı Deil Hocam Niye öyle dedim diye sorarsan
Anakartın En üst seviye bundan iyisi yok denilecek seviyede
İşlemcin orta üst seviye bir işlemci Seçtiğin...
Bence hepsini iade et o anakartla minimum 9800x3d işlemci kullanmayacaksan 9800x3d bile bu anakart için çok hafif kalır
Ram iyi hocam gayet iyi
Birde...
Yok Asla risk gibi deil Beni çok yanlış anlamışsın Psu gayet iyi bir psu
Sadece Fiyatını haketmiyor derecesine sok
Bak her psunun bir derecesi vardır...
sen öyle saçma bir yatırım diyince ben seni çok yanlış anladım aga aklım çıktı .d ama şöyle bir şey var dersen ki kardeşim 7800x3d iade et 9800x3d al...
aga buradaki forumdan bir arkadaş önermişti işlemci ve ankartı ileriye dönük olsun diye şimdi itopyadan zamanında oem paket aldıgım için sistem yükseltmeye...
anakartı ileriye dönük olsun dedim bir de beyaz olunca bi cezbetti yalan söylemim işlemci x3d istiyordum biiri 25 k diğeri 15 k olunca 15 kya kaydım anakart...
amazondan yeni aldım anakartı iade etmeyip 7800x3d ve psu iade etmi diyosun bu arada ram nasıl onun hakkında yorum yapmamışsın ben ilk kez kasa topluyorum...
kardeşim ben sana kesin bu böyledir dedim mi ben öyle biliyordum tatava yapacağınıza adam akıllı anlatın forumun amacı ne yardım kesin bir şey biliyor olsam...