sen öyle saçma bir yatırım diyince ben seni çok yanlış anladım aga aklım çıktı .d ama şöyle bir şey var dersen ki kardeşim 7800x3d iade et 9800x3d al indirimde ya da normal hali bilmiyorum bir kere para vericem kafamda rahat olsun isterim açıkcası he x870e için yükseltme yapıcam çünkü o amaçla...
aga buradaki forumdan bir arkadaş önermişti işlemci ve ankartı ileriye dönük olsun diye şimdi itopyadan zamanında oem paket aldıgım için sistem yükseltmeye kalktıgımda anakart eskide kaldıgı için tüm sistemi yenilemek beni sıkıntıya soktu ben de böyle derdim de olmasın diyerek x870e kaydım tabi...
anakartı ileriye dönük olsun dedim bir de beyaz olunca bi cezbetti yalan söylemim işlemci x3d istiyordum biiri 25 k diğeri 15 k olunca 15 kya kaydım anakart nasıl olsa ileriye dönük 9800x3d geçerim sonra diye düşündüm psu dan haberim yoktu o canımı biraz sıktı iadede edemem şuan psu artık 2.el...
amazondan yeni aldım anakartı iade etmeyip 7800x3d ve psu iade etmi diyosun bu arada ram nasıl onun hakkında yorum yapmamışsın ben ilk kez kasa topluyorum bir de zam vs muhabbetlerinden biraz aceleye getirdim işlemci + anakart 30 k aldım
cl 30 aldım dün arkadaşın dedigi viper patriot viper cl 32 demişti cl 30 daha uygun geldi çektim amazondan dün fiyatı uygun oldugu için yorumlarda da stabil güzel çalıştığını söylemişler cl 30 un artık bu fiyata bulunmadıgı vs vs... ben adama ters gitmemişim iş görür demişim kendi bilgimle...
kardeşim ben sana kesin bu böyledir dedim mi ben öyle biliyordum tatava yapacağınıza adam akıllı anlatın forumun amacı ne yardım kesin bir şey biliyor olsam ya da emin olsam tutup forum da konu açmam forumda konu açıyoruz ki farklı bilgiler yada yanlış biliyorsak doğrusunu görüyoruz ne boş...
ps 5 te zamlandı ama pc şuan harbi sıkıntı en azından gta 6 vs de ps 5 te rahat oynayabileceğimi düşünüyorum öyle degil mi aga yoksa pro şart mı rehoperhe r
şuan şu koşullarda pc mantıklı mı ram2x16 30 k üstü toplanmaz gibi geliyor şu dönemde ama bilmiyorum dedigim gibi ortalık 56 karar veremiyorum sadece oyun oynarım 4-5 aya askere gidicem zaten
Şu an pc toplamaya kalktıgında ram fiyatları çok pahalı ekran kartı tarafına da zam gelecek ryzen 7 78003xd ve x807e aorus wifi 7 aldım 31 k ya almıştım geri iade edip etmemek arasındayım eski pc ryzen 5600x 4060 16 gb ram dı 2.el satmaya çalıştım ama 2. el piyasasıda kötü kafam baya karışık...