Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Sorusu

Tamam teşşekür ederim başka sorcagım kalmadı
  2. A

Son bi soru daha seni yordum ama surge aralarından en pürüzsüz yüzeye sahip olan degilmi
  3. A

benim masam biraz küçük yoksa 50x50 alcaktım zaten sığmıyo 50x50
  4. A

Haklısın şöyle yapıcam o zaman surgei alıyorum eğer hızlı olursa sensimi düşürüyorum eğer tam oluyosa normal bırakıyorum
  5. A

Peki aldıgım yüzeye göre sensimi artırıp düşürsem sorunu cözermi 1785419360 Mesela hızlı aldıysam ve hızlı geliyosa düşürürüm yavaş aldıysam yavaş geliyosa artırırım öyle olurmu
  6. A

Sunset almayı istememin sebebi kontrol oyunu olması siz sensim düşük diyemi bunu önerdiniz
  7. A

Dpi 800 0.25sens
  8. A

Sizce wraith ace series sunset yüzey mantıklı bir seçim mi (Valorant için)
  9. A

Çözüldü✓ Mousepad Yüzey Tercihi ?

Wraith ace seriesin sunset ve serenity yüzeyi arasında kaldım sizce valorant icin hangi yüzey daha iyi bu ikisi arasından
  10. A

Çözüldü✓ Mousepad Tercihi Hangisi Alınır ?

Şuan ace seriese karar verdim sizce ace seriesin hangi yüzeyini almalıyım. Bide atk mı daha iyi soa mı ace seriesmi ona göre seçicem
  11. A

Bide aslında bende başta ace series alcaktım ama yüzeyleri arasında cok takıldım eger yüzeylerinin hepsinin özeliklerini söylermisin ona göre seçcemde
  12. A

Benim için asıl önemli olan performansı görünüşü cok umrumda degil ama cokta kötü olmasın senin dedigine göz atcam 1785391234 Bunların görünüşü pek hoşuma gitmedi ama yinede bakıcam 1785391657 Serenity hızlı ama daha pürüzsüzmüş diger yüzeylerden dogrumu
  13. A

Merhaba iki tane mousepad arasında kaldım valorant oynuyorum spirit of aim speed yüzey olcak hangisi daha iyi veya hangi yüzeyi öneriyosunuz düşük sens 800dpi oynuyorum https://wraithesports.com/products/atk-sky-xsoft-mousepad https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad
Geri