Çözüldü✓ Mousepad Yüzey Tercihi ?

akakala11

80+
Reaksiyon skoru
2
Wraith ace seriesin sunset ve serenity yüzeyi arasında kaldım sizce valorant icin hangi yüzey daha iyi bu ikisi arasından

İkiside iyi sunset daha iyi sakın storm veya surge almayın çok hizlilar kontrol edilemiyor
hocam ben spriti speed alacam ne farkı var sunset ile? 300 tl farka gerek var mı bütçe minimum

İkiside iyi sunset daha iyi sakın storm veya surge almayın çok hizlilar kontrol edilemiyor
Her kullanıcının DPI ve sens ayarları farklıdır. Eğer yüksek sens ile oynayan birisi varsa Sunset alması mantıklı olabilir. Ancak benim gibi 800 DPI ve düşük sens kullanan oyuncular için Speed yüzeyli bir mousepad almak daha mantıklıdır. O yüzden kullanıcıya, ihtiyacına göre öneri yapmak daha doğru olur hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben spriti speed alacam ne farkı var sunset ile? 300 tl farka gerek var mı bütçe minimum
İkisi bambaşka yüzeyler. Biri kontrol odaklı, diğeri ise hızlı. Senin ihtiyacın hızlı bir mousepad. Sunset aldıktan sonra Trendyol'dan 100 liraya alacağın bir mousepad bile senin için benzer performansı verir.

Eğer benim bütçem var; hem pürüzsüz, hem hızlı, hem de kontrol odaklı bir mousepad olsun dersen, bu ürüne göz atabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,420
Üyeler
204,708
Son üye
çılgın sinan
Geri