Attığınız modelde surge olan pürüzsüz dokusuyla yazıyor. Bu model mi? Temizlik konusunda bu mouse padleri nasıl temizliyorsunuz? Siz memnun musunuz? Ben...
Wraith Ace Series Poron Mousepad Sunset modeli 500 x 500 mm renk seçeneği için bekleyeceğim. Wrait harici de başka daha iyi kalitede markalar var mı? Yoksa...
Hepsinin, adından da anlaşılacağı üzere, sunduğu farklı özellikler var. Oyunlarda kullandığınız DPI ve sensitivity değerine göre mousepad yüzeyinizi...
Mouse pad almayı düşünüyorum ancak yüzey tipleri kafamı karıştırdı. Control, Speed ve Hybrid Mouse Padler arasındaki farklar hissediliyor mu? Gerçekten...
Kefine Delci AE IEM kulaklık elime ulaştı. Kutusundan, üzerinde gümüş (silver) nozul ve kulaklık ucu takılı olarak çıkıyor. Gümüş uçta müzik dinlerken...
İlk olarak ka11 bu tür iemler için yeterli. Sürmesi daha zor bir kulaküstü almayacaksan yeni dac amp almanı önermem.
Simgotun sibilance sorunu var. Delci...
Sibilanceı problemli bir kulaklık. Gold nozzle + foam ile biraz rahatlıyor ancak çözünürlük düşüyor. OG cadenzaya benziyor sesi. Sadece oyun için ew300 iyi...
Kiwi Ears Cadenza II müzik ve oyun için iyi mi? Bas, sub-bas, mid, tiz ve diğer mikro detaylar duyuluyor mu? Müzikte enstrüman detayları nasıl? Birkaç...
Merhaba.
Kefine Delci AE ile Simgot EW300 arasında kararsız kaldım.
Kulaklığı bilgisayarda her tür müzik dinlemek ve CS2 gibi rekabetçi FPS oyunlarında...