Arama sonuçları: *

1. P

Geleceğe Yönelik Anakart Önerisi Bütçe: 10000

https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b850m-a-wifi-pz.html Bu anakart hakkındaki düşünceleriniz nelerdir dostlar? Back Connect muhabbeti çok hoşuma gitti açıkçası
  2. P

NZXT H3 Flow kasa kullanıyorum MicroATX bir kasa
  3. P

Taksitli satın alabilme imkanım olsa çok iyi olur çok şey istiyorum biraz ama :/
  4. P

Teşekkür ederim internette arattığımda bu satıcı gelmedi karşıma. Çok bigli sahibi değilim.
  5. P

Anladım. Aşağıda linkini bıraktığım ürün üst veya orta segment olarak mı geçiyor peki ? Alacağımdan değil bu modeli öğrenmek için soruyorum. https://www.itopya.com/msi-b850m-gaming-plus-wifi6e-8200mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-usb-c-matx-anakart_u30205 1785497639 Hocam belirttiğin ürünlere...
  6. P

Bir sorum olacak. İnsanlar B840 ve B850 model anakartlardan çok şikayetçiler. Onun yerine aynı segmentte B650 alırım yorumlarını birçok farklı konuda okudum. Bunun sebebi nedir ?
  7. P

USB portunun sayısının azlığı biraz rahatsız etti. Dac/AMP olsun, hoperlörüm olsun hepsini bir arada taktığımda bir tane bile boş yer kalmamış oluyor. Daha fazla USB portu olan bir anakart tavsiyeniz var mıdır acaba?
  8. P

NZXT anakartların görüntüsü de çok iyi duruyor ancak mATX bir modelini göremedim. 1785495478 Teşekkürler hocam, değerlendireceğim.
  9. P

Orta vadede R7 9700x almayı düşünüyorum. Bu anakart onun için de uygun olur mu ? Wi-Fi a da ihtiyacım yok hocam kablo ile kullanıyorum eğer fiyattan kısabileceksem çok tatlı olur.
  10. P

Üzgünüm belirtmeyi unutmuşum kasam mATX destekliyor. mATX bir anakart arayışındayım.
  11. P

Merhabalar, sistemimdeki anakartı geleceğe yönelik olması ve sistemimin şuan için daha stabil çalışması amacıyla yeni bir mATX anakart almak istiyorum. Tavsiyelere ve önerilere açığım. Anakart konusunda çok fazla bir bilgim yok. Bütçem: 8000-10000 İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7600 İşlemci...
Geri