9060xt var bende geçen hafta aynıları bana da oldu. sonrasında beta sürümünde olan son sürücüyü güncelledim ve düzeldi. aslında ekran kartından değilde...
Ses ve müzik tarafında şunu rahatlıkla söyleyebilirim: hiçbir şey hiçbir şeyin üstünü örtmüyor. Kithara ile karşılaştırdığımda, aklımda kaldığı kadarıyla...
Kithrara için hiçbir forumda ya da bi incelemede bu soruna rastlayanı görmedim bu arada. Cihazın genel malzeme kalitesi de bayağı iyiydi. Eğer uzun zamandır...
Bahsettiğim Toppingde bulunan ESS Sabre DAC için aslında Aune Audio AR5000 MK2 daha uygun uyuyor.
Kithara için AKM bulunduran Fiio K7 düşünüyordum lakin...
Bir Ay kadar Kithara kullandım. Sonrasında Malum "Hifiman" sağ sürücüm bozuldu. Kablo Değişimi, kaynak değişimi her şeyi denedim. Düzelmedi. Sonrasında Uzun...
Merhaba arkadaşlar,
Aune AR5000 Mk2 kulaklığını almayı düşünüyorum ama karar vermeden önce gerçek kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum. Aranızda bu...
9060xt 16 gb senin işini görür. İkinci elden bulabilirsin. FSR da gelişmeye devam edecek ve güncel yazılım desteklerini kullanabilmek için yeni nesil bir...