Bir Ay kadar Kithara kullandım. Sonrasında Malum "Hifiman" sağ sürücüm bozuldu. Kablo Değişimi, kaynak değişimi her şeyi denedim. Düzelmedi. Sonrasında Uzun süre garanti birimiyle savaş verdikten sonra para iadesi almak durumunda kaldım. Çok güzel bi Kulaklık. Malzeme kalitesi açısından...
Merhaba arkadaşlar,
Aune AR5000 Mk2 kulaklığını almayı düşünüyorum ama karar vermeden önce gerçek kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum. Aranızda bu kulaklığı kullanan varsa birkaç konuda fikrinizi alabilir miyim?
Genel memnuniyet: Uzun süreli kullanımda memnun kaldınız mı? Konfor ve...
9060xt 16 gb senin işini görür. İkinci elden bulabilirsin. FSR da gelişmeye devam edecek ve güncel yazılım desteklerini kullanabilmek için yeni nesil bir ekran kartına ihtiyacın var. Onlarla işim yok, saf güç istiyorum, oynadığım oyunlar zaten belli diyorsan o zaman eski nesil daha güçlü amd...
gün içinde de keyifli 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir yanıklık veya ısınma problemi oluşmadı. Abartılan bir şey.
1787300323
aga ilk kez oled kullanacaksan alınır çok keyifli oluyor. Millet vakkosu olmuş atacak kurşun arıyor.
2025 in ilk 6 ayı bu ekran kartını 2k bir monitörle kullandım. Açıkçası oynadığım hiçbir oyunda beni üzmedi. Xess teknolojisi de o zamandan bu yana gelişmiştir diye düşünüyorum. Bence 2k alabilirsin. Rekabetçi oyunlarda çözünürlük düşürmenin bir zararı olmuyor zaten.
1786606565
Güçlü bir işlemci...
Anladım hocam. Sağolasın. Ben bu samsunglar ucuzlamadan önce ilk girdiğinde tr ye almıştım. Ne farkı var iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok hoşuma gitmişti. Her türlü fark ediyo IPS e göre
ikinci bir oled monitör alacak kadar halim vaktim yerinde değil :D. ilk kullandığım monitör de g50sf oldu ve açıkçası çok keyif verdi. Glossy deneyimlemedim hiç o yüzden büyük konuşamam.
1786105767
Karardan ziyade insanlar fiyatı aşırı yüksek olduğundan mükemmel olmasını istiyor. Ancak...
Hocam bence 27 inç için sweet spot 2k. 4k ya gerek yok. Eğer 32 inç alacaksanız 4k tavsiyem olur. LG ile ilgili bir bilgim yok iyi midir kötü müdür hiç de kullanmadım. Ama bazen indirimlerle asuslar 25 civarlarına düşüyor. Gece mat veya glossy olması çok bişey değiştirmiyor bence. İkisine de...
Eğer Panel Koruma Teknolojileri iyiyse ve ürünlerinizi hor kullanmıyorsanız, beğendiğinizi alın son kullanımda belirtilen özelliklerin birçoğu kullanılmıyor zaten. En yüksek fiyatlısını almak bi anlam ifade etmiyor bence oledlerde. 6 aydır Samsung G50SF kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum...