Arama sonuçları: *

1. LordOfLies

Anakart Secimi Sifirdan Kasa İcin

B850 Gaming Plus WiFi6e hb linki attım ama ben bu ürünü 8.999 a almıştım trendyoldan. B850 çok güzel bir chipset dün ağustos kampanyaları vardır. İşlemci olarak ben 5070TI alacağım için 9700x almıştım 12000 e kullanacağınız grafik kartını bilmiyorum. 9800X3D destekler bu kartlar ama daha iyi güç...
  2. LordOfLies

Razer Kraken Te 2'den Hangi Kulaklığa Geçmeliyim ?

10 yılı aşkındır Razer kulaklık kullanıyorum. Kraken 7.1 kullandım sonra Nari Ultimate aldım daha sonra BlackShark V2 aldım 2 yıl kullandım v2'yi ürün kırıldı amazon'a gönderdim değişim yaptılar blackshark v2 2023 e geçtim. Çok memnunum ilk v2den de memnundum bir plastik braket'i o zaman çinden...
  3. AM4 Tak-Çalıştır toplu sistem

Reply to question by 'LordOfLies' on the classified ad 'AM4 Tak-Çalıştır toplu sistem'

Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için Arkadaşlar kendimi övmek mahiyetinde söylemiyorum ama Sistemim 2018 yılından itibaren parça parça güncellendi ve tertemiz kullanıldı. Overclock denemesi yapılmadı sadec XMP 3200 mhz e ram sabitlendi o kadar .
  4. AM4 Tak-Çalıştır toplu sistem

Satılık AM4 Tak-Çalıştır toplu sistem

Am5 sisteme geçe eğim için elimdeki Am4 sistemi satıyorum. Parça listesi aşağıdadır Anakart: MSI b450 Tomahawk Ekran Kartı: Asus Rog Strix 6650 XT OC 8G İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Soğutucu: GamePower Titan 240mm Sıvı soğutma Radyatör Fan: NZXT F240 Core Beyaz (Garantili faturalı 2026 temmuz)...
    30,000.00 TRY
Geri