Arama sonuçları: *

1. B

ÖNCEKİ WİNDOWS DOSYALARI SİLMEK

Sayın abilerim bilgisayarımda yer kalmadığı için windows uyarı verdi ve önceki windows yüklemelerini kaldırmamı istedi. Önceki windows yüklemelerini kaldırsam herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  2. B

Radeon Software eşleşmiyor sorunu

Arkadaşlar biosu güncelledikten sonra radeon software 'a tıkladım ama açılmadı karşıma böyle bir şey geldi yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum.
  3. B

CHEAT ENGİNE GÜVENLİ Mİ ?

teşekkür ederim. 1603213718 teşekkür ederim.
  4. B

CHEAT ENGİNE GÜVENLİ Mİ ?

Cheat engine güvenli mi güvenli ise nereden indirebilirim
  5. B

James Donkey 711 SES GİTMESİ

Arkadaşlar Yaklaşık 5 ay önce James Donkey 711 kulaklığını aldım hiçbir sıkıntısı yoktu fakat son zamanlarda youtube'da video izlerken bi anda ÇIT sesi geliyor ses gidiyor sebebini anlayamadım.Kulaklığı usb yerinden söküp tekrar takıyorum düzeliyor ama uzun bi süre geçtikten sonra tekrar aynı...
  6. B

Torrent sitelerine güvenilir mi

Yorumlarınız için teşekkür ederim sağolun. <3
  7. B

Torrent sitelerine güvenilir mi

zamunda torrent güvenilir midir ? bildiğiniz güvenilir torrent siteleri var mı varsa hangi siteler ? size zahmet yardımcı olursanız sevinirim
  8. B

Bilgisayarim hicbirsey yokken kapaniyor

rica ederim umarım sorunun çözülür.
  9. B

bence anakartının sitesine girip bi tekrar bios güncellemesi gelmiş mi bak bende bilgisayarı yeni almıştım kendi kendine görüntü ve klavye gidiyordu bios güncelledim sorun kalktı dostum
  10. B

BİOS Güncellemen falan tam mı güncel mi ?
  11. B

Chipset Güncellemek.

Arkadaşlar bazı yerlerde karşıma çıktı birde size sormak istedim chipset güncellemek ne işe yarar, ne gibi fayda sağlar ?
  12. B

Bios güncellemek için kaç gb flash bellek lazım?

Teşekkür ederim. 1600177795 Teşekkür ederim.
  13. B

Bios güncellemek için kaç gb flash bellek lazım?

Merhabalar bilgisayarımda bios güncellemesi yapıcam kaç gblık flash bellek gerekli ? bir yerde 32gb diye okumuştum öyle bir zorunluluk mu var yardımcı olursanız sevinirim.
  14. B

Mi Band 4 ile duşa girilir mi ;)

Kardeşim ben üstüne siyah silikon döktüm yanlışlıkla çıkarmak için yaklaşık 20 dakka falan sabunlu suyla ovaladım yıkadım hiçbir sıkıntı olmadı bende dert etme ama yinede sen bilirsin.
  15. B

İphone 7 wifi çok yavaş çalışıyor

Öncelikle iyi günler diliyorum. Arkadaşlar kullanmış olduğum iphone 7 plus telefonumda şöyle bir sorun var telefon wifisi çok fazla yavaş hiç çekmiyor fakat kendi internet paketimi açtığımda internet gayet hızlı bir şekilde çalışıyor. Not; ailedeki diğer telefonlarda bu sorun yok , pcde de...
  16. B

iPhone 7 Plus alınır mı ?

Dostum zaten gelen yazılım güncellemeri falan çok oluyor birde fotoğraflar ve videolar falan dolduruyor ama icloud depolama satın alırsan bu sorun kalkar ama aylık para ödemen gerekiyor tabi senin kullanım şekline göre değişir belki sen çekmezsin
  17. B

Chipet varken tekrar yüklemek

Teşekkür ederim. 1592243938 Chipset yazmak zorunda değilse nereden güncelleyebilirim peki ?
  18. B

iPhone 7 Plus alınır mı ?

Dostum 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını yaşamadım sadece ben 32 gb aldığım için depolama sorunu çekiyorum o kadar nasıl alacağın sana kalmış ama bana sorarsan sıfır al
  19. B

Chipet varken tekrar yüklemek

Pc de aygıt yöneticisine giriyorum sistem aygıtına tıklıyorum chipset yazan hiçbir şey yok pcde de bazı sorunlar oluyor yorumlarda sorduğumda ise sıkıntı yok dendi sizce chipseti güncel tekrar mı kurmalıyım ?
  20. B

Konsol mu pc mi

PC krallar gibi bence
Top Bottom