iPhone 7 Plus alınır mı ?

fzdemir8

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar bu yaza girmekle beraber biriktirip bir iPhone 7 Plus almayı planlıyorum sizce mantıklı mı ve ikinci el mi sıfır mı almalıyım ikinci el alırken tabii ki dikkatli olmak şart, bunun dışında önerileriniz nelerdir ayrıca telefonun kasma, telefon gibi özellikleri benim için çok önemli teşekkürler şimdiden.

Bence İphone yerine parasının karşılığını veren telefonlar bulunabilir.

Arkadaşlar bu yaza girmekle beraber biriktirip bir iPhone 7 Plus almayı planlıyorum sizce mantıklı mı ve ikinci el mi sıfır mı almalıyım ikinci el alırken tabii ki dikkatli olmak şart, bunun dışında önerileriniz nelerdir ayrıca telefonun kasma, telefon gibi özellikleri benim için çok önemli teşekkürler şimdiden.
İphone 6 bile kasmaz şuan, alabilirsin bütçeni biraz daha zorlarsan xr tavsiye ederim

Fiyata bağlı,Ben şahsen bir telefona 3000 tl üstü vermeyi çok doğru bulmuyorum.İkinci el telefonda ben alamam valla.

Dostum 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını yaşamadım sadece ben 32 gb aldığım için depolama sorunu çekiyorum o kadar nasıl alacağın sana kalmış ama bana sorarsan sıfır al

Android telefonlara yönel bence.

Alabilirsiniz ama yeni cikan telefonlara bakmanizi oneririm. Redmi note 10 lite, redmi note 9 pro

İphone ekosistemi gerçekten güzel yazılım olarak iyi olduğu zaten belli.
Ama bence 4500 TL gibi fiyatlar o telefon için verilmez.
Realme 6 Pro
Mi Note 10 Lite
Redmi Note 9 Pro
Samsung A71
Gibi seçenekler var.

Ben olsam almazdım. Parasını haketmiyor.

Ben önermem. O fiyata android alırsan bence daha mutlu olursun.

Dostum 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını yaşamadım sadece ben 32 gb aldığım için depolama sorunu çekiyorum o kadar nasıl alacağın sana kalmış ama bana sorarsan sıfır al
ne gibi depolama ne yükledinde doldu bende 32 almayı düşünüyorum

ne gibi depolama ne yükledinde doldu bende 32 almayı düşünüyorum
Dostum zaten gelen yazılım güncellemeri falan çok oluyor birde fotoğraflar ve videolar falan dolduruyor ama icloud depolama satın alırsan bu sorun kalkar ama aylık para ödemen gerekiyor tabi senin kullanım şekline göre değişir belki sen çekmezsin

Geri