2. El iPhone 14 Pro mu 2. El iPhone 16 mı?

Reaksiyon skoru
35
Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Hangisi olursa olsun 2. El alacağım. Sizce iPhone 14 Pro mu almalıyım düz 16 mı? Fikirlerinizi hangisinini neden önerdiğinizi belirterek benimle paylaşırsanız sevinir. Şimdiden teşekkürler.

Bence 14 pro çünkü 16 60hz ayrıca 14pro pil olarak daha üstün ama yeni olsun diyosan bence 16e indirimlerde kovalanabilir gecen 34k idi

Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Hangisi olursa olsun 2. El alacağım. Sizce iPhone 14 Pro mu almalıyım düz 16 mı? Fikirlerinizi hangisinini neden önerdiğinizi belirterek benimle paylaşırsanız sevinir. Şimdiden teşekkürler.
16 tabii ki, 14 alsan 3-4 yıl kullanılmış cihaz denk gelecek 3 yıldır üretimi yok çünkü. İşlemci olarak da arada çok fark var şarj portu bile eski 14ün. Kameralar da benzer en eskisi 1 senelik cihaz varken 3 senelik cihaza bulaşılmaz.

15 pro al keyfine bak hem hz iyi hem yapay zeka falan ne 14 kadar geri ne de 16 gibi 60 hz

2.el iphone 16-17 nin altında aldıgın her cihaz toplama dolandırıcılıgı çok fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,158
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri