SpleXx

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• SpleXx
      SpleXx, Hangi 5070 daha mantıklı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sistem açısından daha güzel ama gaming gen tr nin kargo veya müşteri hizmetleri konusunda bilgim yok problem çıkartır mı
    • SpleXx
      yine 70k bandında nvida ekran kartlı öneriniz var mıdır peki
    • SpleXx
      Amd ekran kartı düşünmüyorum attığım sistem fiyat ve kalite olarak yeterliyse onu almakta karar kıldım
    • SpleXx
      https://www.incehesap.com/obsidian-elite-oem-paket-fiyati-57184/ Bu arada düşündüğüm sistem bu ama anakartı B650M-R olarak değiştirdim ekran kartı da...
    • SpleXx
      tek başına kart olarak almıyorum sistem içinde özelleştirme seçenekleri ama arada 4 5k oynuyor gigabyte için kötü yorumlar vardı emin olamadım
    • SpleXx
      SpleXx, Ekran Kartı kategorisinde Hangi 5070 daha mantıklı başlıklı bir konu açtı.
      Bu iki ekran kartı arasında sıcaklık veya performans konusunda çok fark var mı kararsız kaldım...
    • SpleXx
      SpleXx, 60000-70000TL Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Amd ekran kartı biraz gözümü korkutuyor övende çok ama pişman olanlar da var 1771765385 Çok bilgim yokta neden acaba ben tek sefer alıp ekstra uğraşmak...
    • SpleXx
      nakit değil ve 2. el konusu bana biraz sıkıntı geliyor alayım beni sıkıntısız sorunsuz götürsün yeter çok ekstra oyunlar falan oynamıyorum zaten
    • SpleXx
      o çok bambaşka bir konu da ilerleyen süreçte bir 16 daha ekleme yapabilirim
    • SpleXx
      SpleXx, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 60000-70000TL Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Maksimum 70000 bütçem var 5070 düşünüyorum ama olmazsa 5060ti 16gb olabilir AMD ekran kartları kafama çok yatmıyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,153
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri