Arama sonuçları: *

1. semih1134

Çözüldü✓ Lian Li Lcd 1 Fan Çalışmıyor ?

evet hocam takılı, nzxt usb huba bağlılar. nzxt bozuk olabilir mi acaba düşüncesi ile lian li hub da aldım bugün test ettim ancak aynı problem var fanlar paylaştığım resimdeki gibi uygulama üzerinden ekran kontrolü yapılamıyor.
  2. semih1134

Çözüldü✓ Lian Li Lcd 1 Fan Çalışmıyor ?

hocam merhaba sorunu çözebildin mi? bende fanlar sadece kasanın ilk açılışında çalışıyor ardından kapanıyor ve asla kontrol edemiyorum.
  3. semih1134

Lian Li Sl Wrilles Lcd Ekranlar Çalışmıyor

Herkese merhaba, başlıktaki modelde fanlarım var. fanlardan çıkan 9 pin usb, pwm ve 2 pin sata güç kablolarından hepsi bağlı. 9 pin usb kablolarını nzxt hub üzerinden bağladım.( 9 pinleri direkt olarak anakarta bağlamayı da denedim aynı problem var) tüm kablolar bağlı ve doğru montajlı olmasına...
  4. semih1134

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

2k alıcam 200hz minimum incehesap şart değil hangi model alınır
  5. semih1134

James Donkey olanı düşünüyorum ben
  6. semih1134

Edifier M60 7.019tl Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D95R2PXM/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Almayı düşünüyorum nasıl hoparlör. Bu fiyata alınır mı
  7. semih1134

Gamebooster 2k 180hz

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-27f180qf-27-180hz-fast-ips-0-5ms-mprt-2k-qhd-2xhdmi-2xdp-rgb-flat-gaming-monitor-pm-HBC00009UTHW7 Bu model nasıl almaya değer mi
  8. semih1134

Lian Li Ekranlı Fanlar Görüntü Gelmiyor.

Tamamdır hocam deneyip yazacağım tekrar
  9. semih1134

Lian Li Ekranlı Fanlar Görüntü Gelmiyor.

Kasamda 3 grup halinde 8 adet ekranlı fan var. fanlardan çıkan usb 9 pin kablosunu nzxt usb hub a diğer iki kablodan 2 pinli olanını da fan setinin kutusundan çıkan kablo birleştirme aparatı ile birleştirip satadan güç verdim. fanlardan çıkan 4 pinli kablolar şu an boşta. Problem bundan mı...
  10. semih1134

W11 Kurulum Tpm 2.0 Problemi

Merhaba, w11 kurulumu yapıyorum kurulum ekranında Windows türünü seçtikten sonra bu hatayı alıyorum. Ne yaptıysam da düzeltemedim güncel bios ayarlarım da şu şekilde
  11. semih1134

AMD - Nvidia RTX Fg DLSS

Aklımda Gigabyte Aorus Master 5070 modeli vardı, almadan önce amd lere de bir göz gezdirmek istedim başta beni amd den iten sebepler yazılımsal sorun ve 3 adet 8x2 güç kablosu olmasıydı. Sapphire nitro+ 9070xt modeline baktım hem kablosu gizli hem de tek kanal üzerinden güç alabiliyor. Amd...
  12. semih1134

AMD - Nvidia RTX Fg DLSS

Merhaba, Amd kartlar özellikle 9070xt modeli rtx, fg ve dlss gibi konularda nvidia ya göre nasıllar. Yazılım problemleri halen daha yaşanıyor mu. Amd kullanıcısı arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  13. semih1134

Nvidea Ekran Kartları Stok Durumu

Az daha zorlarsak TDK ordan da siyasete gider bu konu :)
  14. semih1134

Bu ülke olunca ne oluyor tam olarak? Dil bilgisini aç bi incele bakalım her konu başlığının altında kaç tane istisnai kelime olduğuna bir bak. Onlarca yazım kuralı ve her kural kendi içinde istisnai kelimelerle dolu insanların hata yapması oldukça normal. Türkçenin ilk çıktığı yıllardan bu yana...
  15. semih1134

Hocam bahsettiğin modeli gördüm ancak görsellik bir tık daha ön planda benim için sağol yine de
  16. semih1134

Saf kas gücüyle işim yok güncel oyunlar benim ilgi alanım. Ağır oyunlarda fps nin yetmediği nokta da fg x2 açtığım anda fps 160 üzeri seviyelere dayanacak, bu da benim için yeterli. Aynı zamanda yazılım sorunlarıyla vs uğraşacak vaktim yok benim pc yi açar oyunumu oynar kapatırım. Herkes kendi...
  17. semih1134

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DTGMBHQ3/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A1BHBMUMTOD9CS&th=1 bu modeli düşünüyorum çok da fazla bir seçenek yok zaten
  18. semih1134

Merhaba, özellikle 5070 ve 5070 ti serilerinde bütün sitelerde çoğu modelde stok kalmamış. Türkiyeye hangi aralıklar ile kartlar geliyor bilgisi olan var mı
  19. semih1134

80 gold iyi, sistemin parçalarına 650w yeterli mi ona dikkat et. ekran kartı ne kullanıyorsun
Geri