Arama sonuçları: *

1. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Bende sanırım DDR4 tercih edicem ama aklım hala DDR5 tarafında. Am4 için f/p işlemci ne seçebilirim?
  2. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Yardımın için teşekkürler hocam 2. Elde alırken nasıl güvenicem test etme imkanım da yok parçada sorun var mı yok mu nasıl yapmam gerekiyor?
  3. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Rust, cs2, lol, ets2, rdr2 tarzı karışık 1788256505 Şu an aklıma gelmeyen başka oyunlarda var ama karışık yani
  4. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

60 bin ama önemli olmayan parçalar için esneme yapabilirim mesela soğutucu kasa vs olmadan 60 bin gibi
  5. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Peki DDR4 bir sistem için f/p ne toplayabilirim?
  6. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Bende bazı parçaları 2. El bazı parçaları sıfır almaya karar verdim sanırım, ama ddr4 mü ddr5 mi hala karar veremedim
  7. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Hayır oyun için, amd ekran kartları tarafında yazılım sorunlarının çok olduğunu duydum tüm bütçeyi bu sistemde kullandıktan sonra tekrar bir bütçe ayırmak istemiyorum eğer sorun yaşarsam diye 1788214247 Evet İstanbuldayım
  8. keremmv

Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El

Merhaba bir sistem toplamak istiyorum ama bütçem çok yüksek olmadığı için kararsız kaldım DDR5 orta alt bir sistem mi toplamalıyım yoksa DDR4 biraz daha üst bir sistem mi toplamalıyım? Bunun yanında acaba diyorum bazı parçaları 2.el mi alsak daha uyguna getirmek için emin değilim. Hangi...
Geri