keremmv

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• keremmv
      keremmv, Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende sanırım DDR4 tercih edicem ama aklım hala DDR5 tarafında. Am4 için f/p işlemci ne seçebilirim?
    • keremmv
      Yardımın için teşekkürler hocam 2. Elde alırken nasıl güvenicem test etme imkanım da yok parçada sorun var mı yok mu nasıl yapmam gerekiyor?
    • keremmv
      Rust, cs2, lol, ets2, rdr2 tarzı karışık 1788256505 Şu an aklıma gelmeyen başka oyunlarda var ama karışık yani
    • keremmv
      60 bin ama önemli olmayan parçalar için esneme yapabilirim mesela soğutucu kasa vs olmadan 60 bin gibi
    • keremmv
      Peki DDR4 bir sistem için f/p ne toplayabilirim?
    • keremmv
      Bende bazı parçaları 2. El bazı parçaları sıfır almaya karar verdim sanırım, ama ddr4 mü ddr5 mi hala karar veremedim
    • keremmv
      Hayır oyun için, amd ekran kartları tarafında yazılım sorunlarının çok olduğunu duydum tüm bütçeyi bu sistemde kullandıktan sonra tekrar bir bütçe ayırmak...
    • keremmv
      keremmv, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Ddr5/Ddr4 Yeni/İkinci El başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba bir sistem toplamak istiyorum ama bütçem çok yüksek olmadığı için kararsız kaldım DDR5 orta alt bir sistem mi toplamalıyım yoksa DDR4 biraz daha üst...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri