Arama sonuçları: *

1. B

PS Plus aboneliğinde kartta para olmadığı için çekmedi ama abonelik yenilendi

Knk noldu aynısı başıma geldi devamında bir şey oldu mu
  2. B

Ps Plus Üyeliğim Devam Ediyor Para Çekmedi

Kapandı diyelim sonradan ödeyince açarlar mı Yani kartımda para yok para yetersiz diye sms geliyor banka veya ps plus a girince satın alımlarda bile görünmüyor normalde yazar neyse yok yani ama abonelik devam ediyor bug olacağını da sanmam saçma yani
  3. B

Ücret fln istemiyor ki kart ekstremde yok veya ps satın alımlarında görünmüyor ama ps plus üyeliğim sonlanma tarihi için 3 ay sonrasını gösteriyor ben zaten iptal ettirdim
  4. B

Kanka şuan üyeliği iptal ettiedim ama 3 ay sonra kapanacakmış öyle dediğin gibi tamamen kaldırma gibi bir şey var mı Ayrıca satım alımlarda görünmediği için iade vs yapamıyorum
  5. B

Beyler merhaba 3 ay önce 3 aylık PS Plus aldım ve bugun bitecekti. Ben de geçen haftalarda biteceği aklıma geldi ve kartımda para yok diye kendiliğinden iptal olur diye bir şey yapmadım. Bugün SMS geldi limit yetersiz diye ve PS Plus satın alımlarında da gözükmüyor ama abonelik bir sonraki...
  6. B

90k TL İçin Gaming Laptop Önerisi

Kanka forumlarda bazen abartı konulabiliyorlar benim kendi gözlemlediğim şey için konuşayım laptop cok yakın arkadasımda var ve ben de bir süre kullandım gayet okey ilgi çekiciydi hiçbir sorunla karşılaşmadım aynıca hepsiburada gibi sitelerde değerlendirme yprumları var oldukça olumlu şeyler var
  7. B

Kanka arkadasımda 5070 li olan var sanırım 1 küsür senedir kullanıyor o da benim gibi aaa oyun oynuyor ben de laptopu deneyimledim asla öylr sorunlar yaşadığını görmedim yazın sıcağında dışarda oyun oynamıştık gayet serindi bencr kasasında bir sorun yok ayrıca senin attıgında 16ram var...
  8. B

kanka link varsa atar mısın bakayım bi 1789568329 Kanka 512ssd ve 16 ram cok absürt bu laptop donnaımı icn ya cok dusuk kalmamıs mı yani ama guzelmis begendim 1789568440 Bak bu attıgım da iyi 300hz işlemcisi attıkkarımdan daha iyi ve 5070li https://ty.gl/rqfoisw6gc8h9
  9. B

Selam arkadaşlar, 90 bin TL civarı bütçem var, fiyatın üstüne çıkmayacağım 75-90bin tl arası olacak. oyun ağırlıklı kullanacağım bir laptop arıyorum. Çoğu aaa oyunu oynadım ve oynamaya devam ediyorum. Önceliğim mümkün olan en yüksek FPS. Şu an RTX 5060, 5070 ve 4070’li modellere bakıyorum. Bu...
Geri