Kapandı diyelim sonradan ödeyince açarlar mı
Yani kartımda para yok para yetersiz diye sms geliyor banka veya ps plus a girince satın alımlarda bile...
Ücret fln istemiyor ki kart ekstremde yok veya ps satın alımlarında görünmüyor ama ps plus üyeliğim sonlanma tarihi için 3 ay sonrasını gösteriyor ben zaten...
Kanka şuan üyeliği iptal ettiedim ama 3 ay sonra kapanacakmış öyle dediğin gibi tamamen kaldırma gibi bir şey var mı
Ayrıca satım alımlarda görünmediği için...
Beyler merhaba 3 ay önce 3 aylık PS Plus aldım
ve bugun bitecekti. Ben de geçen haftalarda biteceği aklıma geldi ve kartımda para yok diye kendiliğinden...
Full şarjda da oynuyorum şarj 5 e düşene kadar takmıyorum 40 olunca çekiyorum umurumda değil pil yüzdesi ve hala böyle. Takmayın çok kafaya kullanın geçin.
Kanka forumlarda bazen abartı konulabiliyorlar benim kendi gözlemlediğim şey için konuşayım laptop cok yakın arkadasımda var ve ben de bir süre kullandım...
Kanka arkadasımda 5070 li olan var sanırım 1 küsür senedir kullanıyor o da benim gibi aaa oyun oynuyor ben de laptopu deneyimledim asla öylr sorunlar...
kanka link varsa atar mısın bakayım bi
1789568329
Kanka 512ssd ve 16 ram cok absürt bu laptop donnaımı icn ya cok dusuk kalmamıs mı yani ama guzelmis...
Selam arkadaşlar, 90 bin TL civarı bütçem var, fiyatın üstüne çıkmayacağım 75-90bin tl arası olacak. oyun ağırlıklı kullanacağım bir laptop arıyorum. Çoğu...