Arama sonuçları: *

1. deadly112

Cloudflare İncehesapta Beni Engelledi

modem 5 dk kapatıp açarsan ip değişir. modem ayarlarına gir dns değiş istersen
  2. deadly112

Epstain Çetesi Türkiye'de

bilmiyorum kriptolu telegram gibi birsey sanirim çete uyesinde uzaktan gördüm. içine videolari ve fotolari atiyorlar. sadece ünlüler değil normal evlerede girip iğneyi vurup insanlara tcvuzz ediyorlar kendi aralarinda adresten falan da bahsediyorlardi. yani bu siyah programa tcvzz etikleri...
  3. deadly112

inanıp inanmamak sana kalmış çeteye bizzat şahit oldum ve kullandıkları ilaç karışımını yazdım. emine erdogan için atıp tutuyorsun ama reisin onu tek basina papaya gönderdi. papalarin erkek cocuklarla yakalandığını soylememe gerek yok sanirim. bu çete normal bir çete değil ABD bile...
  4. deadly112

https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-unlu-isimlere-uyusturucu-sorusturmasi-test-sonuclari-pozitif-cikti-7516449 listede ismi var evet ona da yapmışlar. yazdığım maddeler amnezi dedigimiz yüksek unutkanliga neden oldugundan ve uykuya neden olduğundan muhtemelen o günü hatırlamıyordur.
  5. deadly112

Olaylar büyük. epstain çetese veya uzantısı diyebileceğimiz çete türkiye'de faliyet gösteriyor. Ellerinde uyuşturucu madde ile tcvzz etmedikleri ünlü kalmadi. kullandiklari uyusturucu maddeyi öğrendim bir yerden. morfin veya fentanil+sodyum tiopental bunlar karışınca insanda yüksek unutkanlık...
  6. deadly112

2.El İşlemci Alırken Ne Yapmalıyım

herhangi bir oyun ac arka planda chrome açtır islemcide sorun varsa kendini belli eder.programlarla stres testi de yapabilirsin ama islemci doluluk orani icin mecbur birseyler acman gerek. fiyat olarak bakmadim piyasa fiyatina
  7. deadly112

Bedelli Askerlik İçin Telefon Önerisi ?

bilindik satıcılardan satın al. piyasada çin mali kopya telefon çok 1. ay bozulur elinde kalır. mediamart,teknosa,trendyol kendi satici amazon kendi satıcısı falan bak ordan nokia,samsung orjinal uygun hangisi varsa alabilirsin
  8. deadly112

🔥İndirim Nestle ve Milka 4 Al 2 Öde

bazı ürünler gerçekten boykot edilmeli ama kaliteli ürün üretiyorlar bazı firmalar istesemde istemesemde almak durumunda kalıyorum.
Geri