deadly112

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• deadly112
      deadly112, Cloudflare İncehesapta Beni Engelledi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      modem 5 dk kapatıp açarsan ip değişir. modem ayarlarına gir dns değiş istersen
    • deadly112
      deadly112, Epstain Çetesi Türkiye'de başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bilmiyorum kriptolu telegram gibi birsey sanirim çete uyesinde uzaktan gördüm. içine videolari ve fotolari atiyorlar. sadece ünlüler değil normal evlerede...
    • deadly112
      inanıp inanmamak sana kalmış çeteye bizzat şahit oldum ve kullandıkları ilaç karışımını yazdım. emine erdogan için atıp tutuyorsun ama reisin onu tek basina...
    • deadly112
      https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-unlu-isimlere-uyusturucu-sorusturmasi-test-sonuclari-pozitif-cikti-7516449 listede ismi var evet ona da...
    • deadly112
      deadly112, Gündem kategorisinde Epstain Çetesi Türkiye'de başlıklı bir konu açtı.
      Olaylar büyük. epstain çetese veya uzantısı diyebileceğimiz çete türkiye'de faliyet gösteriyor. Ellerinde uyuşturucu madde ile tcvzz etmedikleri ünlü...
    • deadly112
      deadly112, 2.El İşlemci Alırken Ne Yapmalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      herhangi bir oyun ac arka planda chrome açtır islemcide sorun varsa kendini belli eder.programlarla stres testi de yapabilirsin ama islemci doluluk orani...
    • deadly112
      deadly112, Bedelli Askerlik İçin Telefon Önerisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bilindik satıcılardan satın al. piyasada çin mali kopya telefon çok 1. ay bozulur elinde kalır. mediamart,teknosa,trendyol kendi satici amazon kendi...
    • deadly112
      deadly112, 🔥İndirim Nestle ve Milka 4 Al 2 Öde başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bazı ürünler gerçekten boykot edilmeli ama kaliteli ürün üretiyorlar bazı firmalar istesemde istemesemde almak durumunda kalıyorum.
    • deadly112
      iPhone kullanmıyorum boş yapma
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,295
Üyeler
204,111
Son üye