SencerSof
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 628
HayırBu mesajda iphone dan mı yazıldı![]()
HayırBu mesajda iphone dan mı yazıldı![]()
Boooykoot
Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyleumursandığını falan mı sanıyorsun lütfen alma penguenman
Kısacası hayatımızın her anında bir yerlerde bunlara ucu dokunuyorA101'de Nestle olan 39 TL zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle
iPhone kullanmıyorum boş yapmaA101'de Nestle olan 39 TL zaten.
Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle
Eee ne fark etti? Windows'da sen fareyi hareket ettirdiğinde Microsoft bu veriyi topluyor, satıyor ve İsrail'e yardım ediyor. Noldu bizim boykot işi gitti paralar İsrail'e.iPhone kullanmıyorum boş yapma
Keşke nedenyahuda senin kadar rahat olabilse demekki senin aklının yetmediği şeyler varEee ne fark etti? Windows'da sen fareyi hareket ettirdiğinde Microsoft bu veriyi topluyor, satıyor ve İsrail'e yardım ediyor. Noldu bizim boykot işi gitti paralar İsrail'e.
İsrail'den nefret ediyorum ve orda ölen sivillere üzülüyorum. Ancak dediğim şey senin yaptığın boykot bir şeyi değiştirmiyor. Mesela bu siteye girerken yaptığın Cloudflare doğrulaması sayesinde İsrail'e para gitti. Windows'da bunu yazarken Microsoft bu veriyi topladı, sattı ve İsrail'e yardım etti.Keşke nedenyahuda senin kadar rahat olabilse demekki senin aklının yetmediği şeyler var
Ayrıca xenforo hakkında söylediğinin kaynağınıda öğrenmek isterim.
Kısa özet.Kısacası hayatımızın her anında bir yerlerde bunlara ucu dokunuyor
gerekli satın alımı yapalım o zamanAlıntıyı görüntüle
Sepetinizi kontrol edin bende nestleye 600/150 kupon vardı 1100 liralık sipariş 460₺ geliyor.
İsrail'den nefret ediyorum ve orda ölen sivillere üzülüyorum. Ancak dediğim şey senin yaptığın boykot bir şeyi değiştirmiyor. Mesela bu siteye girerken yaptığın Cloudflare doğrulaması sayesinde İsrail'e para gitti. Windows'da bunu yazarken Microsoft bu veriyi topladı, sattı ve İsrail'e yardım etti.
Şu anda sen İnstagram ve YouTube kullanıyorsun, orda boykot diye yorum yazıyorsun. Ancak bunu yazarken İsrail'e para gitti. WhatsApp'dan annenle babanla konuşuyorsun.
Her şey İsrail, ABD ve Çin'in. Çin'i boykot edebilir misin mesela? Evini çöpe atman lazım.
Şu anda Coco-Cola neden dünyanın en bilinen şirketi, neden Google ve Windows (Microsoft) tekel? Boykot işe yaramamış demek ki.
Kısa özet.