🔥İndirim Nestle ve Milka 4 Al 2 Öde

A101'de Nestle olan 39 TL zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

umursandığını falan mı sanıyorsun lütfen alma penguenman
Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle

Boykota foruma girmeyerek başlayabilirsiniz. Çünkü bu forum İsrail destekçisi XenForo forum altyapısını ve yine İsrail destekçisi Cloudflare koruma sistemini kullanıyor. Ayrıca iPhone telefonunuzu çöpe atarsanız eğer İsrail çok üzülür ve savaşı bitirir. Şovmenlik ile olmuyor öyle
Kısacası hayatımızın her anında bir yerlerde bunlara ucu dokunuyor

iPhone kullanmıyorum boş yapma

Eee ne fark etti? Windows'da sen fareyi hareket ettirdiğinde Microsoft bu veriyi topluyor, satıyor ve İsrail'e yardım ediyor. Noldu bizim boykot işi gitti paralar İsrail'e.
Keşke nedenyahuda senin kadar rahat olabilse demekki senin aklının yetmediği şeyler var 😉

Ayrıca xenforo hakkında söylediğinin kaynağınıda öğrenmek isterim.

Keşke nedenyahuda senin kadar rahat olabilse demekki senin aklının yetmediği şeyler var 😉

Ayrıca xenforo hakkında söylediğinin kaynağınıda öğrenmek isterim.
İsrail'den nefret ediyorum ve orda ölen sivillere üzülüyorum. Ancak dediğim şey senin yaptığın boykot bir şeyi değiştirmiyor. Mesela bu siteye girerken yaptığın Cloudflare doğrulaması sayesinde İsrail'e para gitti. Windows'da bunu yazarken Microsoft bu veriyi topladı, sattı ve İsrail'e yardım etti.
Şu anda sen İnstagram ve YouTube kullanıyorsun, orda boykot diye yorum yazıyorsun. Ancak bunu yazarken İsrail'e para gitti. WhatsApp'dan annenle babanla konuşuyorsun.
Her şey İsrail, ABD ve Çin'in. Çin'i boykot edebilir misin mesela? Evini çöpe atman lazım.
Şu anda Coco-Cola neden dünyanın en bilinen şirketi, neden Google ve Windows (Microsoft) tekel? Boykot işe yaramamış demek ki.

Kısacası hayatımızın her anında bir yerlerde bunlara ucu dokunuyor
Kısa özet.

bazı ürünler gerçekten boykot edilmeli ama kaliteli ürün üretiyorlar bazı firmalar istesemde istemesemde almak durumunda kalıyorum.

62443.webp

Sepetinizi kontrol edin bende nestleye 600/150 kupon vardı 1100 liralık sipariş 460₺ geliyor.

Ona boykot buna boykot diye diye ellerinde telefon, internetlerde fink atıyorlar. İnternetin temeli zaten boykot sebebi olmalı aslında :) Boş fanteziler.
Cocacola boykot derler ama Filistin halkı Filistin topraklarında bunun fabrikasında çalışarak kendilerine zulüm edenlere para kazandırırlar vs vs. Anlatamazsın.
İsrail'den nefret ediyorum ve orda ölen sivillere üzülüyorum. Ancak dediğim şey senin yaptığın boykot bir şeyi değiştirmiyor. Mesela bu siteye girerken yaptığın Cloudflare doğrulaması sayesinde İsrail'e para gitti. Windows'da bunu yazarken Microsoft bu veriyi topladı, sattı ve İsrail'e yardım etti.
Şu anda sen İnstagram ve YouTube kullanıyorsun, orda boykot diye yorum yazıyorsun. Ancak bunu yazarken İsrail'e para gitti. WhatsApp'dan annenle babanla konuşuyorsun.
Her şey İsrail, ABD ve Çin'in. Çin'i boykot edebilir misin mesela? Evini çöpe atman lazım.
Şu anda Coco-Cola neden dünyanın en bilinen şirketi, neden Google ve Windows (Microsoft) tekel? Boykot işe yaramamış demek ki.

Kısa özet.

boykot diyenler tam olarak neyi boykot edeceksiniz hayatınızın her alanında israil menşeili app teknoloji vs bulunuyor sonu yok

yav bu teslimat tutarına başlıcam şimdi bunu dükkandan gidip alamaz mıyız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,307
Üyeler
204,113
Son üye
Muratozturk7
Geri