Arama sonuçları: *

1. Yusufi-58

Yardım Ekran Kartı Temizligi İçin

1 hiçbir fikrim yok 2 bilmiyorum 3 termal pad değiştirmene gerek yok sana kalmış
  2. Yusufi-58

Favori Çorbanız Hangisi ?

tavuk çorbası güzel severim 2. olarak domates çorbası 3. de ezogelin çorbası ilk 3 listem bu ama en sevdiğim tavuk çorbası çok güzel tadı ömrü hayatınızda yemenizi önerdiğim bir çorbadır o kadar kaliteli ki hastalığa da çok iyi geliyor öneririm :D 1791139221 o ne ???
  3. Yusufi-58

40k Civarı Telefon Önerisi

ikinci el iphone 16 güzel ama zor bulursun 15 iyi öneririm 2 yıldır kullanıyorum
  4. Yusufi-58

Steam Surf Pass Güvenilir mi ???

Hocam reklam ile bağlantım yok sadece arkadaşım önerdi güvenilir mi bilmiyorum günümüz oyun fiyatları dediğim gibi belli tekrardan söylüuorum öyle bir maddi durumum yok 2500 tl verip böyle bir hizmet güvenilirse güzel olurdu kimseden daha akıllı yorum alamdım daha açıklığa varmadım daha...
  5. Yusufi-58

İlk Defa Linux Kullandım.

7 sayfa konuşma var okuyamadım linux güzel mi hep windows kullandım değiştirmek istiyorum bende sıkıldım windows tan farklı bir şey stiyorum öneriniz nedir kullanması zor olmasın fln yani hata da vermesin win 11 in ilk çıktığı zamanki gibi
  6. Yusufi-58

günümüz oyun fiyatları belli virüs ilede uğraşmak ta istemediğim için bu yönteme bakıyorum
  7. Yusufi-58

Hangi OLED Monitörü Almalıyım?

yanlış bilmiyorsam samsung un mat ekranları qd panellere göre renk yansıtması daha cansız oluyor qd oledlerde daha canlı ve daha renkli vb. daha iyi yani samsung dışında msi ı önerebiliyorum 1791136520...
  8. Yusufi-58

Fabrikasyon Çift Kat (Yüksek Mikron) Boyalı Araç Alınır mı?

araba güzel ama 1.0 1 400 kg yi yokuşu rahat çıkarır mı ???
  9. Yusufi-58

RX 9070xt Vs RTX 5070/Tı

bir yakın arkadaşım var yaklaşık 4 sene Nvdia kullandı çok almak istemiyordu amd problem çıkartır diye arada çok fiyat farkı vardı diye kendisi 9070xt aldı çok memnun şu an ama önerisi psu nun kaliteli olması yoksa problemler kaçınılmaz sistemi stabilize dizmen çok önemli rampage power ile fln...
  10. Yusufi-58

Kullanmayı düşünüyorum farklı bir hesap açıp yapıcam steamtools uda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ben anakart banı fln yer miyim o olursa daha kötü yani
  11. Yusufi-58

2 Tane 1080p Monitör Verip 1 Tane 2k Monitör Almak Mantıklı mı?

2k monitör al ekran kartın 1080p için uygun değil minimum 2k lazım o ekran kartı (9070xt) gücünü göstermesi için ailenware monitör öneririm mükemmel monitörler yapıyor uzun zamandır kullanıyorum
  12. Yusufi-58

1tb Fiyat Performans SSD Önerisi

ssd kutusu alabilirsin usb ile bağlarsın m.2 ssd bağlamana yardımcı olur ve daha ucuza gelir ama kutu biraz kaliteli olmalı yoksa hız çok düşük olabilir m.2 nin hızına uygun bir tane al kalitesini ona göre ayarla :D
  13. Yusufi-58

hocam tam anlayamadım çalışma mantığını biraz daha açabilir misiniz acaba ???
  14. Yusufi-58

Neden acaba virüslümü fiyatı çok cazip geldi sınırsız 2500 bu günlerdeki oyun fiyatlarına bakarsak can sıkıcı bir durum :D
  15. Yusufi-58

Hayır kendi launcher i var orada kütüphaneye ekle diye bir tuş var uygulamada ona basınca kütüphaneye ekliyor içinde online oyunlar da var 70k oyun var diyorlar
  16. Yusufi-58

Hocam ben baktım da kütüphaneye direkt geliyor başka bir hesap vermiyorlar ve forza 6 vesaire baya oyun var direkt hesabına geliyor online oyunlar da var bunlar online oyunlar nasıl burada oluyor
  17. Yusufi-58

Steam Surf Pass sitesi güvenilir mi? Merhaba, Steam Surf Pass diye bir site gördüm. Steam oyunları/hesapları konusunda bir hizmet sunuyor gibi görünüyor ve kullanmayı düşünüyorum ama güvenilirliğinden emin olamadım. Bu siteyi daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı? Özellikle...
Geri