tavuk çorbası güzel severim 2. olarak domates çorbası 3. de ezogelin çorbası ilk 3 listem bu ama en sevdiğim tavuk çorbası çok güzel tadı ömrü hayatınızda...
Arkadaşlar merhaba,
1 yıl önce tüm ekipmanı aldım ama fırsat bulamadığım için hala bilgisayarı toplayamadım sadece ram eksik onu da almanyadan almayı...
Hocam reklam ile bağlantım yok sadece arkadaşım önerdi güvenilir mi bilmiyorum günümüz oyun fiyatları dediğim gibi belli tekrardan söylüuorum öyle bir maddi...
7 sayfa konuşma var okuyamadım linux güzel mi hep windows kullandım değiştirmek istiyorum bende sıkıldım windows tan farklı bir şey stiyorum öneriniz nedir...
yanlış bilmiyorsam samsung un mat ekranları qd panellere göre renk yansıtması daha cansız oluyor qd oledlerde daha canlı ve daha renkli vb. daha iyi yani...
bir yakın arkadaşım var yaklaşık 4 sene Nvdia kullandı çok almak istemiyordu amd problem çıkartır diye arada çok fiyat farkı vardı diye kendisi 9070xt aldı...
Kullanmayı düşünüyorum farklı bir hesap açıp yapıcam steamtools uda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ben anakart banı fln yer miyim o olursa daha kötü yani
2k monitör al ekran kartın 1080p için uygun değil minimum 2k lazım o ekran kartı (9070xt) gücünü göstermesi için ailenware monitör öneririm mükemmel...
ssd kutusu alabilirsin usb ile bağlarsın m.2 ssd bağlamana yardımcı olur ve daha ucuza gelir ama kutu biraz kaliteli olmalı yoksa hız çok düşük olabilir m.2...