JrGremory666
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Öncellikle merhabalar bu konuyu normalde technopat sitesinde açmıştım ama yazım kurallarından dolayı 1 saat susturdular. (tamamen saçmalık burası ayrı konu) Donanımarşivi sitesini unutmuştum buraya da sormak istiyorum. 2 gün önce vatan'dan bu hazır sistemi aldım
www.vatanbilgisayar.com
İşlemciyi 7800X3D ile kasayı da MSI Powersupply olan kasayla değiştirdim ama arkadaşlarım ekran kartının çok kötü olduğunu söyledi driver, performans, yazılım vs. Haklılar mı 9070XT iyi mi kötü mü? Coğunlukla oyun ve günlük hayat için kullanacağım bilgisayarı ve 5070/TI gereksiz derecede pahalı bana kalırsa.
Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
AMD R5 7600X - RX 9070 XT - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7600X - RX 9070 XT - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemciyi 7800X3D ile kasayı da MSI Powersupply olan kasayla değiştirdim ama arkadaşlarım ekran kartının çok kötü olduğunu söyledi driver, performans, yazılım vs. Haklılar mı 9070XT iyi mi kötü mü? Coğunlukla oyun ve günlük hayat için kullanacağım bilgisayarı ve 5070/TI gereksiz derecede pahalı bana kalırsa.
Bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: