Arama sonuçları: *

1. P

Valorant hata

bence sen değilde arkadaşın yazsın :D 1591720665 şaka bir yana internet bağlantın yoktur yada korsan bir siteden yüklemiştir
  2. P

2 Adet Sorum Var

1.soru: cod warzone callofduty.com sitesinden indiriliyor 2.soru: satisfactory bence çok güzel bir oyun ama kişiye göre değişir.
  3. P

Youtube Küçük Resim Koyulmuyor

Maleesef youtubede telefon numarasıyla doğrulama yapılmadan küçük rsim(thumbnail)koyulmuyor.
  4. P

Çizim Uygulaması

ben youtube de video çekmek istiyorum ve konumda 2d animasyon lar bunun için bana çizim ve animasyon programı lazım bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim.
  5. P

🔥İndirim Yayıncı İndirimi

bende r6'yı 23 TL'ye aldım mis gibi ya :D
  6. P

🔥İndirim Yayıncı İndirimi

Öncelikle epic gamesde ubisoft yayıncı indirimi diye bir şey çıktı ubisoft firmasının çıkardığı oyunlara fazla bir indirim var rainbow six siege 103 tlden 23'e watch dogs 2, 269 tlden 80'e düştü.(mega indirim kuponuyla 20) ve ubisoft yayıncı indiriminden aldığınız oyunlardan birini ubisoft...
  7. P

CS:GO vs Rainbow Six Siege

sana beceriksiz diyen kim yada o yazıda sana beceriksiz dediğimi nasıl çıkardın o yazıda ben cs:go yu eleştirdim sende rainbowu küçük tartışmalar makalelerin amacı zaten de benim anlamadığım o yazıda sana beceriksiz dediğmi nasıl anladığın
  8. P

Oyun İndirimi

önemli değil
  9. P

Oyun İndirimi

Epic gamesde 30 tl civarı olan sludge life oyunu ayın 28ine kadar ücretsiz oynamayacaksanız bile kütüphanenizde dursun
  10. P

Oyuncu Aranıyor

Merhaba arkadaşlar benimle birlikte rainbow six siege oynayabilecek +12 oyuncu arıyorum rainbow six siege'si olan biri varsa uplay adını verirse sevinirim.
  11. P

gta 5 türkçe yapa tavsiyesi ?

sakın yapma ban yeme sebebi oyuna her girdiğinde rockstar dosyaları tarıyor bir dosyayı sildiğinde yada eklediğinde ban yersin yada onlinede sonsuz ban yersin yada yama yapdığğında onlineye giremezsin tarıyor onlineye giremezsin yada ban yersin büyük ihtimal onu dosyalarda bulduğu zaman onine...
  12. P

Letgodaki Ölücüler

ölücü ve dikici ne ?
  13. P

Batman Arkham Aslyum kurmaya çalışıyorum bilgisi olan var mı?

üstte'de yazıyor do not panic if it looks stuck türkçesi sıkışmış görünüyorsa panik yapmayın ingilizcen kötüyse googleye translate yazıp çevirebilirsin bu forumlardada technopat,donanım arşivi falan hiç yazıyı okumadan yazıyolar hatann kodunu googleye yazıp öğrenin çözemediyseniz sorun buradada...
  14. P

Donanım Arşivde Saçmalık

Donanım arşivde niye ad değiştirme yok hadi tartışalım.
  15. P

csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç...
  16. P

o senin sorunun nedenide csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses...
  17. P

STEAM SORUN

Okuma yazması olan bir insanın anlayacağı bir hata büyük İ kullanma.
  18. P

ulan karar verin dedik tek dediğiniz biri taktiksel diğeri değil olmuş
  19. P

Türk YouTuber’lara hapis istemiyle dava açıldı!

haketmiş çok önemli bi maçı mahvetmiş 5 yıl yatmalı
Top Bottom