rainbow aldım 1 yılı geçti 3 saat oynadım...
Rainbow bence
ben zaten rainbow dedim ama sen bilirsin reis neysecsgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç oynamamanın nedeni taktik gerektirmesidir
csgoyu 1200 saat oynadım ve kutsal bir varlık,gizli bir güzellik çıktı adıda: Tom Clancy's Rainbow Six® Siege
not: csgodan rainbowa geçtim tüm kötü alışkanlıklarımdan kurtuldum ve artık daha saygılı ve çalışkan, temiz kalpli bir insanım teşekkürler Tom Clancy's Rainbow Six® Siege
durduk yere ben niye beceriksiz oluyorum herkes farklı şeylerden hoşlanabilir. karakteri çözemedim oynayan arkadaşım da yoktu bıraktım ben de, ara sıra cs giriyorum ama saf yetenek gerektiren bir oyun ve eskiden de 1.6 oynadığımdan ara sıra girip oynuyorum.o senin sorunun nedenide csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç oynamamanın nedeni taktik gerektirmesidir
csgoyu 1200 saat oynadım ve kutsal bir varlık,gizli bir güzellik çıktı adıda: Tom Clancy's Rainbow Six® Siege
not: csgodan rainbowa geçtim tüm kötü alışkanlıklarımdan kurtuldum ve artık daha saygılı ve çalışkan, temiz kalpli bir insanım teşekkürler Tom Clancy's Rainbow Six® Siege
durduk yere ben niye beceriksiz oluyorum herkes farklı şeylerden hoşlanabilir. karakteri çözemedim oynayan arkadaşım da yoktu bıraktım ben de, ara sıra cs giriyorum ama saf yetenek gerektiren bir oyun ve eskiden de 1.6 oynadığımdan ara sıra girip oynuyorum.
flame yapmazsan her oyundan daha fazla zevk alabilirsin sen de bence.