Neler Yeni

CS:GO vs Rainbow Six Siege

106410

80+ Silver
CS'de hileler kapışır Rainbow'da taktikler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
rainbow aldım 1 yılı geçti 3 saat oynadım...

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit Efe Tekin
rainbow aldım 1 yılı geçti 3 saat oynadım...

o senin sorunun nedenide csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç oynamamanın nedeni taktik gerektirmesidir
csgoyu 1200 saat oynadım ve kutsal bir varlık,gizli bir güzellik çıktı adıda: Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

not: csgodan rainbowa geçtim tüm kötü alışkanlıklarımdan kurtuldum ve artık daha saygılı ve çalışkan, temiz kalpli bir insanım teşekkürler Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit Efe Tekin

csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç oynamamanın nedeni taktik gerektirmesidir
csgoyu 1200 saat oynadım ve kutsal bir varlık,gizli bir güzellik çıktı adıda: Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

not: csgodan rainbowa geçtim tüm kötü alışkanlıklarımdan kurtuldum ve artık daha saygılı ve çalışkan, temiz kalpli bir insanım teşekkürler Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç oynamamanın nedeni taktik gerektirmesidir

ben zaten rainbow dedim ama sen bilirsin reis neyse

• Beğen

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
o senin sorunun nedenide csgo zerre taktik gerektirmeyen %70'i hilenin olduğu sadece alışkanlıkların konuştuğu bir oyun rainbowdaysa dronelar,kameralar,kalp okuyan cihazlar,duvar delen pompalılar,duvar delen çekiç ve silah vb. bombanın yerini dronelarla bulma. csgodaysa kapıda pusuyon ses duyunca tarıyon rainbowu hiç oynamamanın nedeni taktik gerektirmesidir

durduk yere ben niye beceriksiz oluyorum herkes farklı şeylerden hoşlanabilir. karakteri çözemedim oynayan arkadaşım da yoktu bıraktım ben de, ara sıra cs giriyorum ama saf yetenek gerektiren bir oyun ve eskiden de 1.6 oynadığımdan ara sıra girip oynuyorum.
flame yapmazsan her oyundan daha fazla zevk alabilirsin sen de bence.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit Efe Tekin
durduk yere ben niye beceriksiz oluyorum herkes farklı şeylerden hoşlanabilir. karakteri çözemedim oynayan arkadaşım da yoktu bıraktım ben de, ara sıra cs giriyorum ama saf yetenek gerektiren bir oyun ve eskiden de 1.6 oynadığımdan ara sıra girip oynuyorum.
flame yapmazsan her oyundan daha fazla zevk alabilirsin sen de bence.

sana beceriksiz diyen kim yada o yazıda sana beceriksiz dediğimi nasıl çıkardın o yazıda ben cs:go yu eleştirdim sende rainbowu küçük tartışmalar makalelerin amacı zaten de benim anlamadığım o yazıda sana beceriksiz dediğmi nasıl anladığın

Ak'f

80+ Bronze
Rainbow Six Siege kitlesi elittir ve oyuncuları ciddidir ayrıca üst düzey zeka+bilek ister(Tabii iyi oynamak istiyorsan).
Counter Strike sadece bilek ister.Kitlesinden falan bahsetmiyorum...
(İkisini de uzun zamandır oynuyorum.)
Edit:R6 grafikleri mükemmel.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ikiside farklı oyunlar bir tanesi yavaş düşümeyi daha çok ön planda tutmayı diğeri daha hızlı çabuk kararlar vermen lazım kime ne daha çekici geliyorsa onu oynamalı mesela ben yavaş oyunlar sevmiyor aksiyona katılmak istiyorum bu yüzde ben cs tercih ediyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bu soruyu ciddiye bile almıyorum, tabii ki r6

• Beğen