Arama sonuçları: *

1. YahyaKorkut

Yardım Kulaklık kırıldı. Görseldeki yeri tedarik edebilir miyim?

Teşekkür ederim 1733303968 Teşekkür ederim
  2. YahyaKorkut

Araba modifiye edip gezmelik oyun önerisi

Teşekkür ederim denerim oyunları saygılar sunarım
  3. YahyaKorkut

Araba modifiye edip gezmelik oyun önerisi

Başlıkta da yazdığım gibi böyle bir oyun var mı modifiye edip gezme gibi bi oyun var mı varsa isim alabilir miyim teşekkür ederim.
  4. YahyaKorkut

Kablosuz mouse arıyorum öneri

Logitech g305 lightspeed almayı düşünüyorum oyun oynamak için düşünüyorum sizce nasıl ya da varsa tavsiye alabilir miyim
  5. YahyaKorkut

Pc açılıyor ama windows donuyor

Windows 10, tamamdır deniyorum
  6. YahyaKorkut

Farklı bi ssd denedim olmadı ram denedim yine olmadı ekran kartı denedim o da olmadı anakart ve işlemci kaldı onlar da meçhul
  7. YahyaKorkut

Benchmark yaptığımda ram tam performans vermiyordu onun dışında her şey normal idi
  8. YahyaKorkut

ryzen 3 3100 işlemci b450 ms2h anakart gıgabyte asus rx 560 ekran kartı sandisk m2 ssd hyperx fury 8 gb 3200 mhz ram ek olarak 2 ssd var 120 gb ve 240 gb şeklinde 1716317308 farklı bi ekran kartı taktım aynı sorun devam etti temizlik ve detaylı bakım yaptım disk tarama vs her şeyine baktım...
  9. YahyaKorkut

bi problem çıkmadı tam tarama yaptım ama hala aynı devam ediyor sorunu
  10. YahyaKorkut

donanımlar sağlam bu çözümleri denicem 1716292200 Bunları nerden açıcam peki
  11. YahyaKorkut

Pc yi normal bi şekilde açıyorum ama açıldıktan bi süre sonra donuyor mouse oynuyor ama hiçbir işlem yapmıyor sadece tab tuşu ile zor bela işlem yapıyorum bu sorun ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  12. YahyaKorkut

Mavi Ekran Pc açılıyor ama sonradan donuyor acil yardım

Depolama için takılı 1 m2 2 normal ssd 1 de hdd var
  13. YahyaKorkut

Mavi Ekran Pc açılıyor ama sonradan donuyor acil yardım

Değerli forum sakinleri pc normal bi şekilde açılıyor ya bi süre sonra ya da kilidi açtıktan sonra mouse vs hareket ediyor ama hiçbir işlem yapmıyor sanki Windows arka planda gözüküyor gibi oluyor bunun sorunu ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
  14. YahyaKorkut

Edit için masaüstü pc önerisi

tamamdır hocam sağolun
  15. YahyaKorkut

max 25 olsa iyi olur ama 30 kadar imkan var
  16. YahyaKorkut

bu sistemi topladım video dönüştürme işinde falan kullanılacak intel ile değiş derseniz karşıyım ben ona amd önerisi verirseniz sevinirim eklemem ya da çıkarmam gereken bişey olursa söylersiniz şimdiden teşekkür ederim
  17. YahyaKorkut

Öneri Bu iki üründen hangisi daha iyi?

bana da bi tuhaf geldi ama öyle yapayım artık bence de en iyisi o olur
  18. YahyaKorkut

Öneri Bu iki üründen hangisi daha iyi?

https://www.incehesap.com/samsung-970-evo-plus-mz-v7s500bw-ssd-disk-fiyati-41647/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=41647&gclid=CjwKCAjwpayjBhAnEiwA-7ena3rrOe4nNmGVx01yp-bxeReMO3vxbGekTZ1jtiFGvrbN5M-Z4lcjGBoCNcEQAvD_BwE...
Top Bottom