Neler Yeni

Yardım Kulaklık kırıldı. Görseldeki yeri tedarik edebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yahya Korkut
1000024404.jpg
1000024403.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,095
İsim
Emir
Kulaklik corsair mi hangi marka

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,095
İsim
Emir
Corsair void elite rgb
Corsair artık global desteğinim kapattı malesef.Normalde onlar ilgilenip 0 ürünü yolluyorlar fakat artık ülkenin politika sebebiyle kaldırıldı.

Dipnot:Garantiye yollayıp kronik sorunlu olduğundan garantiye girme şansı var diye biliyorum.Razer kulaklıklarda da menteşe kısmında kırılma var diye biliyorum.Kullanıcı yorumuna göre iadesi yapılmş

geçmiş olsun zor hocam sana tavsiyem sağlam bi yapıştırıcı ile yapıştırman ve siyah bantla tutturman çıtçıtlı veya fermuarlı kılıflar oluyor o üst taraf için birde ondan alırsan sorun kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yahya Korkut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun zor hocam sana tavsiyem sağlam bi yapıştırıcı ile yapıştırman ve siyah bantla tutturman çıtçıtlı veya fermuarlı kılıflar oluyor o üst taraf için birde ondan alırsan sorun kalmaz
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair artık global desteğinim kapattı malesef.Normalde onlar ilgilenip 0 ürünü yolluyorlar fakat artık ülkenin politika sebebiyle kaldırıldı.

Dipnot:Garantiye yollayıp kronik sorunlu olduğundan garantiye girme şansı var diye biliyorum.Razer kulaklıklarda da menteşe kısmında kırılma var diye biliyorum.Kullanıcı yorumuna göre iadesi yapılmş
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,833
Üyeler
164,389
Son üye
Azamat
Top Bottom