Arama sonuçları: *

1. T

Watch dogs 2 Türkçe yama

Arkadaşlar epic gamesten watch dogs 2 indirdim türkçe yama yapmak istiyorum ama türkçe yamayı atabileceğim dosyalar yok yardımcı olurmusunuz
  2. T

Gta 5 rockstar launchere baglanmama hatası

Peki ne önerirsin sorunu halletmem için online değil direk gta 5 e giremiyorum ben
  3. T

Gta 5 rockstar launchere baglanmama hatası

Arkadaşlar gta 5 oynamak için giriyorum ama rockstar launcher bağlamalarıyım için oyun açılmıyor connecting to rockstar game services yazıyor ve orda kalıyor bu sorunu nasıl halledebilirim bilgisi olan varmıdır
  4. T

Gta 4 kasma sorunu

Beyler yalnız gta 4 diyorum gta 5 deil Gta 4 için 512 mb lik ekran kartı yetersız mi
  5. T

Gta 4 kasma sorunu

Arkadaşlar pc 512 mb ekran kartı 2gb ram var ama gta 4 'den 9 fps alıyorum bu sorunu çözebilir mısınız?
  6. T

Ayrılmış vide Sistem video ve Paylaşılan sistem bellegi artirilir mi

Arkadaşlar bilgisayarımda ayrılmış video belleği 512 mb sistem video belleği 0 mb ve paylaşılan sistem belleği 767 mb tır bunlar arttırılabilir mi? Bilgisayar da 512 mb lik ekran kartı 2 GB lik ram var ama gta 4 de kasıyor 9 fps alıyorum bu kasmayi önleyebilir miyim
  7. T

Ram özelliklerinden anlayan arkadaşlar

Abi cl 6 olduğunu nereden anladın
  8. T

El de bu var abi naparsın ki bunla idare edecem
  9. T

Nü ram in özelliklerin dışarıdan anlayabilirmiyiz? Mhz değeri? Cl değeri?
  10. T

Anakart ram uyumlulugu

Anakartın ve işlemcim 1066mhz ram destekliyor ben bu anakarta 1600 mhz veya 1333 mhz ram takarsam 1066mhz de mi çalışır yoksa çalışmaz mi Lütfen bir bilir kişi cevaplayabilir mi
  11. T

Anakarta yükseltmesi

Arkadaşlar çok eski bir bilgisayarım var Anakartı p4m900m2 bu anakart en fazla 667 mhz ram destekliyor daha yükseğini takabilirmiyim? Bir de bu anakart pcı 1.0 destekliyor pcı 3.0 takabilirmiyim ? Arkadaşlar ben bu anakarta nasıl yükseltme yapabilir lütfen bana yardım edermisiniz
  12. T

Soket uyumlulugu

Plga775 ile lga775 aynı soket türümüdür? birbirine uyar mı?
  13. T

Laptop işlemcisi degistirme Arkadaşlar bi yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar Casper H36 laptobum var anakartı patron corporation işlemcisi intel pentinum p6200 Ben bu işlemciyi aynı soket yapısında(pga988) bir işlemci ile değiştirmek istiyorum laptobumda işlemci değişir mi?
  14. T

Laptop işlemcisi degisir mi

Arkadaşlar Laptobumun işlemcisi eskidi işlemcisini değiştire bilirmiyim? Degiştiremessem neden internette laptop işlemcisi satılıyor?
  15. T

Televizyondan monitör olurmu

Arkadaşlar monütorüm yok onun yerine televizyon kullansam olur mu?
  16. T

Soket uyumluluğu

Plga775 ve lga775 aynı soket türü müdür?
Top Bottom