Neler Yeni

Gta 5 rockstar launchere baglanmama hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Arkadaşlar gta 5 oynamak için giriyorum ama rockstar launcher bağlamalarıyım için oyun açılmıyor connecting to rockstar game services yazıyor ve orda kalıyor bu sorunu nasıl halledebilirim bilgisi olan varmıdır

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Arkadaşlar gta 5 oynamak için giriyorum ama rockstar launcher bağlamalarıyım için oyun açılmıyor connecting to rockstar game services yazıyor ve orda kalıyor bu sorunu nasıl halledebilirim bilgisi olan varmıdır
Güvenli internet kullanıyorsan "standart" olarak değiştir ben de 2 gün bununla uğraştım herşeyi denedim bunu yaptım sorunsuz online a giriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevabım yararlı olduysa mesajımın sol altında "Rapor et" yazıyor ona basıp "En iyi cevap" ı işaretleyip onaylarsanız çok mutlu olurum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenli internet kullanıyorsan "standart" olarak değiştir ben de 2 gün bununla uğraştım herşeyi denedim bunu yaptım sorunsuz online a giriyorum.
Peki ne önerirsin sorunu halletmem için online değil direk gta 5 e giremiyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,036
Üyeler
168,726
Son üye
Hayalet34