Arama sonuçları: *

1. S

250 tl veya daha ucuz mikrofon önerisi

Selamlar kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Sadece mikrofon almak istiyorum. Çoğunlukla arkadaşlarımla konuşuyorum ve sesimin kötü gitmesinide istemiyorum. İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
  2. S

Öneri 300 TL Ses sistemi Önerisi ?

Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için en fazla 300 tl olan bi ses sistemi almak istiyorum. Normalde fiyat araştırması ve inceleme videoları izleyerek seçerdim ama bu sefer birde sizlere danışmak istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  3. S

300 tl klavye lazım

2 seneyi aşkın warlock kullanıuyorum üzerine 2 defa kola 3 defa su 1 defa maden suyu döküldü üzerinde 1 defa tabak kırıldı klavyeye nazik davranan biriside değilim 2 defa mebran klavye bozdum warlock tık demedi hala kimse warlcoka kalitesiz tuşları basmaz bozulur hemen dememli hala...
  4. S

8000 TL - Hazır sistem almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

Tamam o zaman senden bir şey daha isteyeceğim al dediğin high power marka psunun koruma ve sertifikalarını söylermisin
  5. S

Bilader sana kimse şu marka kalitesiz demedi sana niye kalitesiz olduğunu açıkla yada neden kaliteli olduğunu kanıtlarla açıkla dendi kendi kendine senaryo kurma
  6. S

tamam işte bilgilendir boşunamı bronzsun 1596641764 Ben bilgilenmek için geldim dediğin gibi laf dalaşına girmemeliyiz seviyemizi koruyarak burada birbirimizi bilgilendirmeliyiz
  7. S

Bunu bu şekilde söylememen gerekirdi Kalitesine neye göre karar verdiğini bilmemiz lazımdı ancak anlıyorum ki kulaktan kulağa aktarılır gibi marka güzel diyorsunuz rampage in de kaliteli ürünleri var ama kalitesiz ürünleri de var high power in kalitesini bana övme artık neredeyse hiç bir...
  8. S

Ben ucuz olarak Gamepower aldım Ancak kaliteli olduğundan değil Sadece F/P olduğu için ihtiyacım olan güvenlik önlemleri vardı ö yüzden Gamepower tercih ettim ancak her markaya açığım
  9. S

Sitem ediyor olarak görmeyin ancak Arkadaşımızın yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorsanız anlatmayın Kanıt gösterin Neden kaliteli olduğunu düşünüyorsanız kanıtıyla gösterin High power markası hakkında çok bilgim yok ancak 3 yıldır PC toplama işleriyle ilgileniyorum F/P olarak demek istediğim...
  10. S

Öneri Wraith Prism alınır mı?

Burada demişsin bozulan bir şey değil diye şimdi iddia da bulunmamış mı oluyorsun ? 1596105316 bozulan bişey değil diyen benmiyim
  11. S

Öneri Wraith Prism alınır mı?

hadi bozuldu kefil olacak mısın ?
  12. S

Öneri Kulaklık Önerisi

sana diyorum ki canım Bladerim 7.1 kullanılmayacak bi teknoloji ise sebebini söyle hs35 beni ilgilendirmiyor aynı fiyata diğer modellerden üstün özellikleri olabilir sana 7.1 neden kullanılmayacak onu soruyorum forumdan soğutma milleti soruma cevap vermeyeceksen yazma!!
  13. S

Öneri Kulaklık Önerisi

Sen acaba bi 7.1 kullanıp yorum yapsanmı diyorum sanal ortamdaki sesi gerçekçi çevresel sese dönüştürmek için kullanılan bir teknoloji bunu kullanmamak için bana sadece 1 sebep yazarsan özür dileyeceğim Neyin ne olduğunu yanlış aktarıp insanlara yanlış bilgi vermeyin Lütfen !!!!
  14. S

Öneri 600 TL Mouse önerisi

Şu anki kullandığım mouse Razer Lancehead Yakın bi zamanda değiştirmeyi planlıyorum Elim büyük olarak gösterilebilecek boyutlarda Dediğim gibi 600 tl bütçemi geçmemeli Razer haricinde öneri yapar iseniz sevinirim
  15. S

Öneri Ryzen 3 3100 mü Ryzen 5 2600 mü

Bende 1600af kullanıyorum ve stok soğutucuyla beraber GERÇEK ZAMANLI RENDER ALIMINDA İŞLEMCİM 94 DERECE oluyor NEYE DAYANARAK SÖYLEDİN ÇOK MERAK ETTİM
  16. S

Sizce Bu Toplama PC İyimi?

BOZUKMUSUN KARDEŞİM ADAM 3600 e para verip niye ekran kartını fosil bi kart alsın belliki elinde kalmış BİDE İNSANLARI ELEŞTİRİRKEN ÜSTELEME YAPMADAN ELEŞTİR "NEEEE" yazman hiç hoş olmamış
  17. S

Size 3100 ile 2600 arasında seçim tavsiyesi sunmanız istenmiş.Siz başka bir işlemci önermişsiniz . Önerebilirisiniz ancak öneriniz doğru bir öneri değil. Neden ; öncelikle 3100 ile 1600 af arasındaki farklardan ilki 3100 7 nm 1600 12 nm. hem daha fazla ısınacak olan 1600 hemde çıkış tarihi eski...
  18. S

Geri