Öneri Kulaklık Önerisi

Kral 90% ihtimalle kullanmayacaksın bile 7.1'i.
Sen acaba bi 7.1 kullanıp yorum yapsanmı diyorum sanal ortamdaki sesi gerçekçi çevresel sese dönüştürmek için kullanılan bir teknoloji
bunu kullanmamak için bana sadece 1 sebep yazarsan özür dileyeceğim
Neyin ne olduğunu yanlış aktarıp insanlara yanlış bilgi vermeyin
Lütfen !!!!

ciddi değilsinizdir umarım ben 300 TL altı istedim siz 370tl yapmışsınız bütçeyi
Kral indirimde 300 lira oluyor sürekli indirim oluyor
Post automatically merged:

Sen acaba bi 7.1 kullanıp yorum yapsanmı diyorum sanal ortamdaki sesi gerçekçi çevresel sese dönüştürmek için kullanılan bir teknoloji
bunu kullanmamak için bana sadece 1 sebep yazarsan özür dileyeceğim
Neyin ne olduğunu yanlış aktarıp insanlara yanlış bilgi vermeyin
Lütfen !!!!
Ben hiçbir şeyi yanlış aktarmıyorum kendim 7.1 kulaklık kullanıyorum ama 7.1 kapalı olarak kullanıyorum o şekilde daha rahat ses kasılıyor. 7.1 açınca tüm sesler yakınmış gibi geliyor adamın uzaklığını anlayamıyorum benden mi kaynaklı bilmiyroum ama stereo daha rahat

Kral indirimde 300 lira oluyor sürekli indirim oluyor
sana diyorum ki canım Bladerim
7.1 kullanılmayacak bi teknoloji ise sebebini söyle hs35 beni ilgilendirmiyor aynı fiyata diğer modellerden üstün özellikleri olabilir
sana 7.1 neden kullanılmayacak onu soruyorum forumdan soğutma milleti
soruma cevap vermeyeceksen yazma!!

sana diyorum ki canım Bladerim
7.1 kullanılmayacak bi teknoloji ise sebebini söyle hs35 beni ilgilendirmiyor aynı fiyata diğer modellerden üstün özellikleri olabilir
sana 7.1 neden kullanılmayacak onu soruyorum forumdan soğutma milleti
soruma cevap vermeyeceksen yazma!!
1- 300 liraya düşüyor diye logitechg arkadaşa dedim 370 lira yazmış.
2- cevap verdim üstteki mesajda. Ben kullanmıyorum CS gibi oyunlar oynayan çoğu oyuncu da stereoda kullanıyor muhtemelen sen de kullanmazsın yazdım. Ne bu agresiflik arkadaş

1- 300 liraya düşüyor diye logitechg arkadaşa dedim 370 lira yazmış.
2- cevap verdim üstteki mesajda. Ben kullanmıyorum CS gibi oyunlar oynayan çoğu oyuncu da stereoda kullanıyor muhtemelen sen de kullanmazsın yazdım. Ne bu agresiflik arkadaş
aga bende stereo kulaklık var ama csde falan berbat ses kasılıyo sadece sağ ve sol oda belli belirsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,239
Üyeler
190,879
Son üye
kaiiraa
Geri