Arama sonuçları: *

1. M

HYPERX CLOUD 2 VS RAMPAGE DROP PLUS

siz kafayı yemişsiniz 92 doğanla 2020 passatı karşılaştırıyorsunuz resmen
  2. M

Kulaklığım 7.1 mi ?

sadece ledlere vermiştir o zman :D
  3. M

Kulaklığım 7.1 mi ?

piyasadaki 7.1 diye satılan kulaklıkların nerdeyse hiçbiri 7.1 deil fake 7.1
  4. M

Kulaklığım 7.1 mi ?

usb ile bağlantısı var ise 7.1 sanal surround vardır kardeşim
  5. M

kulağım ağrıyor oyun oynarken acaba kulaklıktan kaynaklımı

kulaklık yanlardan fazla sıkıyorsa petleri cok sert yada çok ince ise ağrı yapabilir
  6. M

Energy system kulaklık lar nasıldır

fiyatına göre iyi bir ürün gibi duruyor bence alabilirsin ama cs oynayabilirmisin okadarını bilemem
  7. M

Oyun İçin Kulaklık önerisi

okadarcık hata kadı kızında bile var dostum olsun dediğm gibi gün boyu yayın yapan biri deilse çok önemli deil
  8. M

güzel kardeşim adam dışardada kullancam diyor ne yapsın o kulaklıkları mikrofunu da aman aman kötü deil gayet normal bi mic günün 5 saati yayın yapan biri olsa mic önemli olur ama yani dc de filan konuşcak info vercek en fazla her türlü işini görür yani hemen kötüleme
  9. M

https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/corsair-hs35-carbon-ca-9011195-eu-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-P425366675?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwu8r4BRCzARIsAA21i_BNGNm8hY1Jb64TFNex8SC-7Cvsp3Pw4uF7OBLTwg0Ep46aJ_gdK-UaAhvDEALw_wcB 50 tl daha koyup bunu alabilirsin hem pcde hemde otobüste metroda...
  10. M

Kulaklık konusunda hangisini seçmeliyim? ( Anket )

açık ara cloud 2
  11. M

CS:GO IcinKulaklik Onerisi

kardeşim hyperx cloud 2 veya cloud alpha yı şiddetle öneririm fps oyunlarında 1 numara yanına birde zowie mouse oldummu tadından yenmez eğer kolun ve kulağın varsa fps oyunlarında 2.0 ondesin demektir +bide 240hz mönitor olursa e spora kadar yolun var :D 1595084359 aynı kulaklık sadece...
  12. M

400 TL'Ye Yazılım Destekli Mekanik Klavye Aranıyor :)

yanlış anladım kb
  13. M

400 TL'Ye Yazılım Destekli Mekanik Klavye Aranıyor :)

kardeş şuan yazdığım klawye mebran ve bana ben 10 yaşımdayken geldi şuan 18 im hediye gelmeden öncede 4 yıl filan kullanılmıştır yani mebranlar da kötü deil demekki daha harflerde silinme tuşlarda sallanma bile yok günde 4 5 saat oyun oynayan biriyim
  14. M

Kulaklık alıcam ama 4 tanesi arasında kaldım

kral 1 saat önce bende dc öneri istiyordum aynı dengesizden geldi ben diyorum razer corsair hyperx filan cocukta diyor o paya rampage alınır çıldırdım :D. Kardeşim biraz sert çıkıştım sende kusura bakma burdan
  15. M

Kulaklık alıcam ama 4 tanesi arasında kaldım

Arkadaşım sıkıntılımısınız ya neden adı bilinmiş kendini kanıtlamış markalarla rampage gamepower gibi markaları karşılaştırıyosunuz o steel series arctis 3 5 e paran çıkıyorda gidip daha üreticisinin unuttuğu ürünle karşılaştırıyosun
  16. M

Max 450 ₺ Segmentinde gaming kulaklık önerisi(Rampage & Gamepower Dışında)

Arkadaşlar max 450 ₺ civarında gaming kulaklık önerilerinizi alabilirmiyim RGB çok umrumda deil Aklımda olan modeller: -Razer Electra v2 -Razer Tiamat 2.2 v2 -Asus Tuf gaming h3 -Corsair HS 35 -Steel Series Arctis 1 -HyperX Cloud Stinger Hangisini almalıyım arkadaşlar. Sesi kaliteli ve...
  17. M

480 ssd'm var pcde 243 gb gösteriyor nedendir

Teşekkürler Dostum
  18. M

480 ssd'm var pcde 243 gb gösteriyor nedendir

pcyi topladımda win. kurulmadan geldi arkadaşla kurduk ben pek anlamadığımdan o halletti ssd'm 480 gb yerel disk(C) 243 gb gösteriyor ve dolmaya başladı nerde hatamız var
Top Bottom