Dostum sakin olsana belki hoşuna felan gitmiştir pek bilgisi yoktur buraya soruyordur. Bu kadar agresiflik iyi değil.Arkadaşım sıkıntılımısınız ya neden adı bilinmiş kendini kanıtlamış markalarla rampage gamepower gibi markaları karşılaştırıyosunuz o steel series arctis 3 e paran çıkıyorda gidip daha üreticisinin unuttuğu ürünle karşılaştırıyosun
kral 1 saat önce bende dc öneri istiyordum aynı dengesizden geldi ben diyorum razer corsair hyperx filan cocukta diyor o paya rampage alınır çıldırdım . Kardeşim biraz sert çıkıştım sende kusura bakma burdanDostum sakin olsana belki hoşuna felan gitmiştir pek bilgisi yoktur buraya soruyordur. Bu kadar agresiflik iyi değil.
Aman dostum boşver takma böylelerini. Tatlı dil olduğu sürece her şeye çözüm bulunur. Yanlışı gösterip doğrusunu öğretmeye çalışırsak herhangi bir problem kalacağını düşünmüyorum.kral 1 saat önce bende dc öneri istiyordum aynı dengesizden geldi ben diyorum razer corsair hyperx filan cocukta diyor o paya rampage alınır çıldırdım . Kardeşim biraz sert çıkıştım sende kusura bakma burdan
Arctis 5 yerine Cloud 2 öneririm.Gamepower kizaru
Steelseries arctis 5
gamepower warlord
Steelseries arctis 3
kral cloud 2 yi alıcaktım ama yani karar veremedim içinde ses kartı varmıArctis 5 yerine Cloud 2 öneririm.
Var kankakral cloud 2 yi alıcaktım ama yani karar veremedim içinde ses kartı varmı