Neler Yeni

Kulaklık alıcam ama 4 tanesi arasında kaldım

Umut Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Eren Kolukısa
Gamepower kizaru

steelseries arctis 5

gamepower warlord

steelseries arctis 3

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Bütçen steelseries almaya yetiyorsa gamepower markası almayı düşünme. Arctis 5 al geç güzel kulaklık. Deneyim şansı buldum bayağı hoş.

MertKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Kaan
Arkadaşım sıkıntılımısınız ya neden adı bilinmiş kendini kanıtlamış markalarla rampage gamepower gibi markaları karşılaştırıyosunuz o steel series arctis 3 5 e paran çıkıyorda gidip daha üreticisinin unuttuğu ürünle karşılaştırıyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Arkadaşım sıkıntılımısınız ya neden adı bilinmiş kendini kanıtlamış markalarla rampage gamepower gibi markaları karşılaştırıyosunuz o steel series arctis 3 e paran çıkıyorda gidip daha üreticisinin unuttuğu ürünle karşılaştırıyosun
Dostum sakin olsana belki hoşuna felan gitmiştir pek bilgisi yoktur buraya soruyordur. Bu kadar agresiflik iyi değil.

MertKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Kaan
Dostum sakin olsana belki hoşuna felan gitmiştir pek bilgisi yoktur buraya soruyordur. Bu kadar agresiflik iyi değil.
kral 1 saat önce bende dc öneri istiyordum aynı dengesizden geldi ben diyorum razer corsair hyperx filan cocukta diyor o paya rampage alınır çıldırdım :D. Kardeşim biraz sert çıkıştım sende kusura bakma burdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
kral 1 saat önce bende dc öneri istiyordum aynı dengesizden geldi ben diyorum razer corsair hyperx filan cocukta diyor o paya rampage alınır çıldırdım :D. Kardeşim biraz sert çıkıştım sende kusura bakma burdan
Aman dostum boşver takma böylelerini. Tatlı dil olduğu sürece her şeye çözüm bulunur. Yanlışı gösterip doğrusunu öğretmeye çalışırsak herhangi bir problem kalacağını düşünmüyorum.

Top Bottom