Arama sonuçları: *

• Users: Juan
  • Order by date
  1. Juan

React Native Mac Mini 2012 bilgisayarıma kuramıyorum

Merhaba Arkadaşlar, react native mac mini 2012 late macOS Catalina bilgisayarıma hiçbir şekilde kuramıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz? XCode 12.4 kurdum Homebrew kurulu (Ama homebrew üzerinden bir paket kurmak istediğimde "formula..." beneri bir hata veriyor) Cocoapods bir şekilde kuruldu...
  2. Juan

Mikrofon kalitesi iyi olan bir bluetooth kulaklık önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Mikrofon kalitesi iyi olan bir bluetooth kulaklık önerir misiniz? Bu kulaklığı günlük kullanımda ve video kayıtlarında ses kaydetmek için kullanacağım. Maks. Bütçe 300 TL, şimdiden teşekkür ederim.
  3. Juan

Youtube Kanalımı nasıl geliştirebilirim ?

Hitap etmek istediğin kitleye video çekmelisin, zamanla kaliteli içerikler üreterek izlenme sayısı artacaktır. Her şeyi yaşayarak tecrübe edinirsin.
  4. Juan

IPS vs TN panel

5. Juan

Monitörler fabrikada test ediliyor mu ?

Fabrikada ürünler tek tek tabi ki kontrol ediliyor. Fakat 1-2 tane ölü pikseli genellikle dikkate almıyorlar. ( Görsel anlatım içindir, örnek alınan yer siyah rengin alındığı alandır :) )
  6. Juan

Oyun Oynarken PC Resetleniyor

Reis Kars'a, Erzurum'a fln taşın, açık havada ısınmaz :)
  7. Juan

Buyrun 3.7K Laptop önerisi

Merhaba dostlarım, 3700TL bandında bir laptop arıyorsanız, güzel bir laptop bıraktım aşağıya... https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1051nt-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7dq47ea-p-HBV00000Q2CFP?magaza=Teknorya
  8. Juan

24 Saatliğine Hacker Olsaydınız Ne Yapardınız ?

APPLE'a sızardım 😈
  9. Juan

Android için uygulama geliştirmek istiyorum, hangi dilin eğitimini almalıyım?

Dediğinize baktım, denedim ama benim için pek faydalı olmadı.
  10. Juan

Altın düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum, gerçekten bu değerli düşünceleriniz yardımlarınız sayesinde çok vakit kazanıyorum, kaynak sağlıyorsunuz, başlamam gereken yerleri söylüyorsunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
  11. Juan

Temellerini öğrenerek başlamak gerekir xml + java
  12. Juan

Merhaba Dostlarım, Android için uygulama geliştirmek istiyorum. Kodlama bilgim hiç yok, öğrenmeye hevesliyim. Disiplinli bir şekilde derslerime çalışacağım. Hangi programlama dilini, uygulamasını kullanmalıyım? Şimdiden desteğiniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla...
  13. Juan

İncehesap 19.06.2020 22:00 Sistem indirimi

Merhaba Dostlarım, İnce hesapta bu akşam saat 10'da indirim olacak. Mutlu edecek bir seviyede mi göreceğiz. Sistem toplamaya çalışan dostlarımız var, akşam 10'da kontrol edelim. Not: Bafır Kanalı ile iş ortaklığı var, inş güzel bir indirim olur alacak arkadaşlar için...
  14. Juan

Yardım İ5 6042p Alınır mı?

INTEL i5 6402P güzel bir işlemci kendimin de kullandığı fakat 4.5 yıl oldu. Güncel işlemcilere bakabilirsin. İhtiyaçların neler ne gibi alanlarda kullanacaksın? Çok fazla arkadaş var yardımcı olur.
  15. Juan

60.000 TL ye pc toplama

Trol post... 60.000 TL'yi eğitimine harca senin için daha mantıklı olur.
  16. Juan

Orta seviye laptop arayan arkadaşlar, Buyrun...

Fiyat avantajımızı kaybettik. Aynı linkte farklı bir satıcının ürününü görüyoruz :)
  17. Juan

Yapma yanarız :D
  18. Juan

Kardeşlerim yakın zamanda alacak varsa, faydalanın fiyatı cidden günümüze göre iyi..
  19. Juan

Gönderimi okumadan yazıyorsun :) 1592490697 Yetkili servis ile iletişime geçilebilir, onlarda takabilir.
  20. Juan

Neden yasak olsun, benim cebime para girmiyor. Laptop arayan kardeşlerimi görüyorum. Bu ürünü gördüm, ihtiyacı olanın almasını istedim. Bunda ayıpta yok kar amacıda yok, Kendi sivri düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Geri