Merhaba Arkadaşlar,
react native mac mini 2012 late macOS Catalina bilgisayarıma hiçbir şekilde kuramıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?
XCode 12.4 kurdum
Homebrew kurulu (Ama homebrew üzerinden bir paket kurmak istediğimde "formula..." beneri bir hata veriyor)
Cocoapods bir şekilde kuruldu...
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim.
Mikrofon kalitesi iyi olan bir bluetooth kulaklık önerir misiniz? Bu kulaklığı günlük kullanımda ve video kayıtlarında ses kaydetmek için kullanacağım.
Maks. Bütçe 300 TL, şimdiden teşekkür ederim.
Fabrikada ürünler tek tek tabi ki kontrol ediliyor. Fakat 1-2 tane ölü pikseli genellikle dikkate almıyorlar.
( Görsel anlatım içindir, örnek alınan yer siyah rengin alındığı alandır :) )
Merhaba dostlarım,
3700TL bandında bir laptop arıyorsanız, güzel bir laptop bıraktım aşağıya...
https://www.hepsiburada.com/hp-15-db1051nt-ryzen-5-3500u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7dq47ea-p-HBV00000Q2CFP?magaza=Teknorya
Altın düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum, gerçekten bu değerli düşünceleriniz yardımlarınız sayesinde çok vakit kazanıyorum,
kaynak sağlıyorsunuz, başlamam gereken yerleri söylüyorsunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Merhaba Dostlarım,
Android için uygulama geliştirmek istiyorum. Kodlama bilgim hiç yok, öğrenmeye hevesliyim.
Disiplinli bir şekilde derslerime çalışacağım.
Hangi programlama dilini, uygulamasını kullanmalıyım?
Şimdiden desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Merhaba Dostlarım,
İnce hesapta bu akşam saat 10'da indirim olacak. Mutlu edecek bir seviyede mi göreceğiz.
Sistem toplamaya çalışan dostlarımız var, akşam 10'da kontrol edelim.
Not: Bafır Kanalı ile iş ortaklığı var, inş güzel bir indirim olur alacak arkadaşlar için...
INTEL i5 6402P güzel bir işlemci kendimin de kullandığı fakat 4.5 yıl oldu.
Güncel işlemcilere bakabilirsin. İhtiyaçların neler ne gibi alanlarda kullanacaksın?
Çok fazla arkadaş var yardımcı olur.
Neden yasak olsun, benim cebime para girmiyor. Laptop arayan kardeşlerimi görüyorum.
Bu ürünü gördüm, ihtiyacı olanın almasını istedim. Bunda ayıpta yok kar amacıda yok,
Kendi sivri düşüncelerinizi kendinize saklayın.