- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
O ürünler 2500 TL'den başlıyorlar hangi firma gidip 1Ms (GTG) 2000 altına koyar?1 ms MPRT monitörler tam 1 ms veremiyor ama 1 ms GTG monitörler gerçekten veriyor o değeri.
O ürünler 2500 TL'den başlıyorlar hangi firma gidip 1Ms (GTG) 2000 altına koyar?1 ms MPRT monitörler tam 1 ms veremiyor ama 1 ms GTG monitörler gerçekten veriyor o değeri.
Fiyat önemsiz , 1 ms GTG monitörler gerçekten 1 ms verebiliyor diyorum sadece. 2000-2500 TL altı 1 ms monitörler MPRT oluyor bu da 4 ms değerine denk gelebiliyor bazen.O ürünler 2500 TL'den başlıyorlar hangi firma gidip 1Ms (GTG) 2000 altına koyar?
Fiyatı bir kenara atarsak ; 1 ms GTG olan TN panel 1 ms GTG olan IPS panel monitörle eşit. Yani "ms olarak" aynı performansı veriyorlar. Daha iyi değil aslında. 1 ms TN paneller IPS panellere göre çok daha ucuz ve genelde GTG olduğu için 2500 TL altı 1 ms IPS paneller daha kötü ve IPS monitörler 1 ms veremez gibi bir algı var.Evet TN paneller daha hızlı fakat insan gözü bunu hayatta algılayamaz, IPS tercih ederdim
cidden öyle olabilir, peki neden böyle bir algı var? bu kadar insan gerçekten boş mu konuşup para veriyorlar 1msyeEvet TN paneller daha hızlı fakat insan gözü bunu hayatta algılayamaz, IPS tercih ederdim
meden va önermiyorsun?Kesinlikle ips en güzel gözüken paneldir tn de çok kötü gözüküyor va da kendim kullanıyorum önermem
ne mükemmel görüntüsü var nede adam gibi tepkimesi alınıcaksa ıps alınmalı kesinliklecidden öyle olabilir, peki neden böyle bir algı var? bu kadar insan gerçekten boş mu konuşup para veriyorlar 1msye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
meden va önermiyorsun?
Yok hocam , hepsi aynı şeyin farklı rengi ama içine baktığın zaman şey şeydir ve değişmezbelki aldığın model / markadan kaynaklıdır?
1ms ips panel TN panelden iyidir oyun içinde film icinde fazla kafa yormaya gerek yok 1 ile 5ms arasinda gözle görülen bir fark yok diyenler var. Renkler daha canlı eskidendi IPS daha yavaş falan 2019 yılında cıkan Aoc c24g1 Va panel 1ms 2020 yilinda cikan Aoc 24g2u ips panel 1 ms.Birkaç makale okuyup videolara göz attım, IPS paneller TN paneller kadar hızlı değil diyorlar ( herhalde tepki süresi falan ) fakat 1ms 144hz IPS monitörler var (Örneğin Asus VP249QGR ) bunlar ne demek ? açıklarsanız sevinirim.
va mı önerirsin ips mi?1ms ips panel TN panelden iyidir oyun içinde film icinde fazla kafa yormaya gerek yok 1 ile 5ms arasinda gözle görülen bir fark yok diyenler var. Renkler daha canlı eskidendi IPS daha yavaş falan 2019 yılında cıkan Aoc c24g1 Va panel 1ms 2020 yilinda cikan Aoc 24g2u ips panel 1 ms.
tabii ki Ipsva mı önerirsin ips mi?