Arama sonuçları: *

1. A

GeForce Espor PC Warrior Aldım Pişman olur muyum

İade mi edeyim yoksa dursun mu ? Çünkü iade etsem hesabıma geri yatması vs işlemler çok fazla uzun sürecek ve o kadar vaktim yok. Eğer bu söyledikleriniz beni önümüzdeki haziran ayına kadar götürürse gerekli değişiklikleri yapabilirim. Ne yapmamı önerirsiniz ? @crazyreign
  2. A

O kadar da değildir ya bence 1597271761 Peki SSD dısında nasıl yani diğer parçalarında pişman eder mi beni ?
  3. A

Peki bu sorun beni ne kadar götürür yani direk aldığım gibi etkisini gösterir mi yoksa 1-1.5 yıl sonra mı kendini göstermeye başlar ?
  4. A

https://www.incehesap.com/geforce-espor-pc-warrior-gaming-pc-fiyati-45562/ Sistemi dün akşam aldım pişman olur muyum sizce ne diyorsunuz ?
  5. A

MONİTÖR VE EKİPMAN DAHİL 6500 TL PC YARDIMI

Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.
  6. A

önerebileceğiniz bir ssd mevcut mu yani 240 gb ssd yeter üstüne harddisk eklemeyi düşünüyorum.
  7. A

Peki bu sistemle oyunlarda vs beni ne kadar götürür reis ben anlamıyorum arkadaşım önerdi ve yapabileceğim değişikler vs var mı sizce ?
  8. A

https://www.incehesap.com/geforce-espor-pc-warrior-gaming-pc-fiyati-45562 önümüzdeki ay dolar patlama yapmazsa bu pc yi alıp üstüne monitör klavye mouse vs almayı düşünüyorum. Arkadaşım bu sistem için güzel dedi almalı mıyım ?
  9. A

PC Çalışıyor Görüntü Gelmiyor

AN5 kasalarda VGA ile çalışmıyor hdml kablosu ile çalışıyor diye biliyorum hatta bir çok yeni kasalarda hepsi HDML sisteme geçti diye biliyorum
  10. A

Game garaj güvenilir mi 5AN sistemi alınır mı ?

2. 8 GB ram takınca 5000 TL ye yakın bir fiyatı oluyor reis
  11. A

Tamamdır teşekkür ederim <3
  12. A

Peki atıyorum bu şirket'in dolar politikası ne durumda yükselirse ne kadar yükseltiyorlar düşerse fiyat düşüyor mu yani arkadaşım iyi ve ucuz olmasını şu şekilde açıklamıştı yani evet güzel ama bir parçası bozuldugunda onlar alıyor yurt dısına gönderiyor felan demişti
  13. A

knka benim için f/p + olarak kargolama süresi vs de önemli çünkü işten çıktıktan sonra en fazla 1 hafta durabilcem evde sonrasında okula gidicem 1 hafta içinde teslim edilmesi lazım ve gamegaraj hızlı teslimat yapıyor diye duydum
  14. A

Yok kanka ben şimdi çalışıyorum ekim ayında alıcam pc dolar yükselmezse işte onun için şimdiden piyasa araştırması yapıyorum kafamdaki bütçe 5 bin 5.5 felan hani bir sistem oturtum +500 yada - 500 şeklinde hesap belirledim yani topladığım sistem 500 liraya kadar artabilir yada düşebilir tarzında...
  15. A

yok kanka adım batuhan
  16. A

ben bilgisayardan pek anlamıyorum bana oyunları yüksek ayarlarda takılmadan fps drop yemeden orta-yüksek veya direk yüksek oynatacak bir sisteme tavsiyesinde bulunabilir misin ? GTA V rdr2 ve fps oyunları oynayabileceğim rahatlıkla beni 3-4 yıl götürebilecek 5bin 5 bin 5 yüz civarı bir sistem ?
  17. A

peki önere bileceğiniz bir sistem var mı bütçem 5 bin 5500 civarı bir şey
  18. A

ANAKART B450 İŞLEMCİ AMD İŞLEMCİ SERİ Ryzen 5 İŞLEMCİ MODELİ 2600 3.4GHz 19MB EKRAN KARTI Nvidia EKRAN KARTI SERİ GTX1600 Seri EKRAN KARTI MODEL GTX 1660 6GB 192Bit GÜÇ KAYNAĞI 550W 80+ Bronz BELLEK 8GB 3000MHz CL15 Arkadaşlar bu sistem alınır mı fiyatı Ram(8GBx2) şeklinde...
  19. A

6000 lira en iyi toplama pc

7140 tl :D
  20. A

5500-6000 Tl arasında bilgisayar tavsiyesi

Teşekkür ederim.Fakat itopya sitesi şu sıralar çok fazla açık vermeye başladı diye düşünüyorum çok fazla şikayet var ve geç gelen kargolar gibi ayrıntılar da dikkat çekiyor. Genellikle bahsedilen sıkıntı şu itopya da eğer kargonuz sorunsuz bir şekilde geldiyse hiç bir sorununuz olmaz doyasıya...
Top Bottom