samet4747
80+ Platinum
benim dediğim sistem kötümü yani?Benim dediğim 5K oluyor sakın onun dediğini alma
benim dediğim sistem kötümü yani?Benim dediğim 5K oluyor sakın onun dediğini alma
Hayır değil ama F/P olarak benim dediğim daha iyibenim dediğim sistem kötümü yani?
olabilir ben 1 aydır bu işlerle uğraşıyorum hangisi iyiyse onu alsın tabi kiHayır değil ama F/P olarak benim dediğim daha iyi
Yani bir yerde mı çalışıyorsunuz?olabilir ben 1 aydır bu işlerle uğraşıyorum hangisi iyiyse onu alsın tabi ki
yo hayır kendim için araştırıyorumYani bir yerde mı çalışıyorsunuz?
Kardeşim ben 3-4 yıldır sürekli kendim için araştırıyorum, Donanım Arşivi izleyerek tabi yoksa ilgimi hiç çekmezdi, sertifikamdan da belli oluyorduryo hayır kendim için araştırıyorum
Kardeşim ben 3-4 yıldır sürekli kendim için araştırıyorum, Donanım Arşivi izleyerek tabi yoksa ilgimi hiç çekmezdi, sertifikamdan da belli oluyordur
Yurt dışına mı? Ben ya tamir ettiklerini ya da yenisini gönderdiklerini biliyorumPeki atıyorum bu şirket'in dolar politikası ne durumda yükselirse ne kadar yükseltiyorlar düşerse fiyat düşüyor mu yani arkadaşım iyi ve ucuz olmasını şu şekilde açıklamıştı yani evet güzel ama bir parçası bozuldugunda onlar alıyor yurt dısına gönderiyor felan demişti
Yurt dışına mı? Ben ya tamir ettiklerini ya da yenisini gönderdiklerini biliyorum
Asla alınmaz 2600+1660+8GB = 5000TL mi şaka mı bu?
işlemci 1600af yap gtx 1650super seç ve ssd yi çıkarıp kendin kingston a400 alırsan alınır
ANAKART B450 İŞLEMCİ AMD İŞLEMCİ SERİ Ryzen 5 İŞLEMCİ MODELİ 2600 3.4GHz 19MB EKRAN KARTI Nvidia EKRAN KARTI SERİ GTX1600 Seri EKRAN KARTI MODEL GTX 1660 6GB 192Bit GÜÇ KAYNAĞI 550W 80+ Bronz BELLEK 8GB 3000MHz CL15
Arkadaşlar bu sistem alınır mı fiyatı RAM(8GBx2) şeklinde 4953 TL verilir mi ?
2. 8 GB ram takınca 5000 TL ye yakın bir fiyatı oluyor reis5000 derken anlayamadık. 4599TL fiyatı var.