Arama sonuçları: *

1. S

GT 710 , i3 9100f darboğaz

yapar mı yapmaz mı
  2. S

Bilgisayar nerden temizlettirilir

arkadaşlar bilgisayar artık 1 yılı doldurdu. temizlik olarak sadece içini açıp öylesine siliyorum. ama yetmiyor. işlemci de, ekran kartında falan bir sürü toz var. bu bilgisyarı bilgisayarcıya götürsem veya vatana falan temizlerler mi? temizlerlerse tahmini ne kadar tutar
  3. S

NBA 2K21 ayarlar kaydetmiyor

ben offense'de ki 2 tuşunu x yapıyorum defense'de de x oluyor yani demek istediğim o 1621962452 yapmak istediğim ayarlar bunlar :(
  4. S

arkadaşlar benim sorunum örnek olarak; atakta pas atma x defansta oyuncu değişmeyi l1 yapmak istiyorum ama oyun kabul etmiyor sanırım. yoksa ben diğer her şeyi kaydediyorum ve boş tuşum da yok. eğer başta dediğim şey olmuyosa oyunda yapacak bir şey yok 1621961886 controller
  5. S

doğrulama hariç hepsini yaptım. Doğrulamayı deneyeceğim. Olursa geri dönüş yaparım (y) 1621960623 olmadı :(
  6. S

ayarlardan offense ayarlarını düzenliyorum oluyor. sonrasında defans ayarlarını yaptıktan sonra kaydediyorum menüye döndüğüm an ayarlar sıfırlanıyor. ( tüm ayarlar) bunun bi çözümü var mıdır? oyun oynayamıyorum
  7. S

f/p gamepad önerisi

kanka genel oalrak fp olarak geçen gamepadler yok mu gözünü seveyim illa bütçe mi lazım. illa lazımsa 150tl altı diyeyim bari ne diyeyim
  8. S

f/p gamepad önerisi

şuan belirli bir bütçem yok fakat fiyat performans olarak önerebileceğiniz gamepad var mı? pahalı olmasın ek soru: nba2k21 için gamepad bakıcam fakat klavyeden oynayanlar var mı varsa kolay mı? çünkü ben klavyeden pes oynamaya alışığım nba de klavyeden oynanır mı yoksa gamepad şart mı?
  9. S

Bilgisayar Kendini Resetliyor

2 gündür bilgisayar kendini resetliyo. 3-4 kere resetlendi. ilk başta donuyo sonra yeniden başlatıyo kendini. bu 3-4 resetin birisin de mavi ekran verdi. Sizce neden oluyor? bios güncel, ekran kartı güncel
  10. S

max 150tl kulaklık önerisi

arkadaşlar kulakiçi farketmez kaliteli olsun yeter. eğer kulak üstü ise kulak acıtmayan olursa sevinirim. şu anki kulaklık acıttığı için değiştiriyorum o sebeple tekrardan acıtan bir kulaklık almak istemem. tavsiyeleri bekliyorm
  11. S

Bu sistem Bannerlord kaldırır mı?

oyun ilk çıktığı zamanlar sadece sağlam bilgisayarların kaldırabileceği konuşuluyodu. o iş değişti mi artık
  12. S

Bu sistem Bannerlord kaldırır mı?

GTX 1650super-R5 1600-8GB ram bu sistem bannerlord kaldırır mı? kaldırırsa 60fps hangi ayarlarda oynayabilirim
  13. S

Gamepower Bane 800dpi olmuyor

Arkadaşlar bane mousum var ve dpi seçeneklerinde 250-500-750-1000... diye diye gidiyor. Peki ben nasıl 800dpi yaparım
  14. S

Fiyat performans kulaklık

200 altı ideal diyelim o zaman
  15. S

Fiyat performans kulaklık

arkadaşlar net bir bütçem yok fakat genel olarak herkes için fp ürünü olarak görülen güzel kulaklık önerileri bekliyorum
  16. S

1000TL yi hangi birime yatırmak daha mantıklı

çok teşekkür ederim
  17. S

1000TL yi hangi birime yatırmak daha mantıklı

Arkadaşlar 1000tl var. daha önce hiç bu işlere girmedim. hangi kripto paraya yatırayım ve önerdiğiniz site var mıdır? bitcoin mantıklı mıdır
  18. S

Monitör hz yükseltme

INNO3D GTX 1650super twin x2oc 1615972312 evet maalesef öyle... 1024 kullanmakta sıkıntı biraz o yüzden boş verdim
  19. S

Monitör hz yükseltme

Monitörüm 60hz ve 7,8 yıllık Casper marka bir şey. 75hz nasıl yaparım?
  20. S

bu ayarlar csgo da normal mi ?

ram çok gibi geldi
Geri