Kaydetme tuşunu sol altta gösterir ona basın.ayarlardan offense ayarlarını düzenliyorum oluyor. sonrasında defans ayarlarını yaptıktan sonra kaydediyorum menüye döndüğüm an ayarlar sıfırlanıyor. ( tüm ayarlar)
bunun bi çözümü var mıdır? oyun oynayamıyorum
doğrulama hariç hepsini yaptım. Doğrulamayı deneyeceğim. Olursa geri dönüş yaparımKaydetme tuşunu sol altta gösterir ona basın.
Bastınız olmadıysa direk ayarlar menüsünden çıkmayı deneyin, kaydedilmeyen ayarlar kaydedilsin mi sorusu çıkar.
O da olmuyor, direk menüden atıp ayarları da değiştirmiyor ise, Epic Games uygulamasından Kütüphane'ye girin, 2K21'in resminin sağ alt bölümünde bulunan "üç nokta" ikonuna tıklayıp "Doğrula" ya tıklayın. Doğrulama tamamlanınca tekrar deneyin.
olmadıKaydetme tuşunu sol altta gösterir ona basın.
Bastınız olmadıysa direk ayarlar menüsünden çıkmayı deneyin, kaydedilmeyen ayarlar kaydedilsin mi sorusu çıkar.
O da olmuyor, direk menüden atıp ayarları da değiştirmiyor ise, Epic Games uygulamasından Kütüphane'ye girin, 2K21'in resminin sağ alt bölümünde bulunan "üç nokta" ikonuna tıklayıp "Doğrula" ya tıklayın. Doğrulama tamamlanınca tekrar deneyin.
Controller ile bir ayar değişikliği yapıyorsunuz, klavye için mi?doğrulama hariç hepsini yaptım. Doğrulamayı deneyeceğim. Olursa geri dönüş yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olmadı![]()
controllerController ile bir ayar değişikliği yapıyorsunuz, klavye için mi?
L1 ikonu Offense'de istediğin oyuncudan pick almak için oyuncu üstünde ikonları gösterme tuşu, Defense'den değiştirip Offense'de boş tuş bırakmış olursun. Eğer öyle olursa kabul etmez hiçbir şekilde.arkadaşlar benim sorunum örnek olarak; atakta pas atma x defansta oyuncu değişmeyi l1 yapmak istiyorum ama oyun kabul etmiyor sanırım. yoksa ben diğer her şeyi kaydediyorum ve boş tuşum da yok. eğer başta dediğim şey olmuyosa oyunda yapacak bir şey yok
controller
ben offense'de ki 2 tuşunu x yapıyorum defense'de de x oluyor yani demek istediğim oL1 ikonu Offense'de istediğin oyuncudan pick almak için oyuncu üstünde ikonları gösterme tuşu, Defense'den değiştirip Offense'de boş tuş bırakmış olursun. Eğer öyle olursa kabul etmez hiçbir şekilde.
Tuş atanmayan bir tane bile özellik yoksa kaydetmesi lazım, deniyorum bende öyle bir problem olmuyor.ben offense'de ki 2 tuşunu x yapıyorum defense'de de x oluyor yani demek istediğim o
yapmak istediğim ayarlar bunlar![]()