Arama sonuçları: *

1. M

Yeni toplanan pc çok ısınıyor

Dediklerini yapacağım, yazarım sonuçları
  2. M

Teşekkür ediyorum öneriler için ama daha yeni alınan işlemci faturası 1 hafta önce 2 gün önce elime ulaştı. Bu üründe arıza yok mu yani neden ben telafi ediyorum bu sıkıntıyı?
  3. M

Evet 1592247202 Kardeşim 72ye kadar çıksa keşke 93 görüyor çok rahat
  4. M

Forumlarda 2019 ağustos ayinda aynı işlemci için 73-75 derece oluyor nasıl çözebilirim diyenler var asla normal değerler olamaz ya 93 derece nedir kimse yok mu abi yardımcı olacak?
  5. M

Abi diğer forumlarda da herkes normal diyor inanılmaz ya. Ya nasıl normal kardeşim bu forumun kurucusunun 3 gün önceki sistem toplama videosunda nasıl oluyor da işlemci genelde 66(bende 83den aşağı inmiyor, 93 görüyor) ekran kartı 56(benim asus rog strix olmasına rağmen 66!!)oluyor açıklar...
  6. M

Yeni bilgisayar topladim parçalarını tek tek almıştım kendim montajladim ve bugün Windows 10 kurdum ve birkaç oyun yükledim hemen denemek için. Sonuçlar tam bir facia oldu ne sorun var anlamadım. Pubgde Ryzen 5 3600 stok fan ile 82-93 derece arası (%20-40 kullanılıyordu ve açar açmaz bu değerler...
  7. M

UEFI Windows kurulumunda hata

Biosa atıyor şuan denedim 1592167236 Bahsettiğiniz sekmeye ulaşamadım anakart Gigabyte b450m s2h
  8. M

Hocam hiç uğraşmadım otomatik ayarlar ekteki gibiydi kendisi fat32 seçti ve yazdırdım
  9. M

Zaten başka bir program kullanmadım hep rufus kullanılmıştır.
  10. M

NTFS olarak yazdırınca da 2 part oluyor ama nasıl olacak çözümü peki?
  11. M

Hocam başta daha yüksek boyutlu bir iso dosyası indirmistim 4.93 gb idi sanırsam fat32 olmuyordu diye NTFS yazdırıp denemistim uefi seçeneği partition 1-2 diye çıktığı için kurulum yapmamıştım. 1592164620 Hatta bir arkadaşın önerisi üzerine Microsoftun sitesinden indirdim, o dosyanın boyutu...
  12. M

Neden fat32 olmaz dediniz herkes fat32 kurulum öneriyordu?
  13. M

Evet eminim Microsoft'un kendi sitesinden indirdim windows 10 mayıs 2020 sürümü 64 bit Türkçe seçtim. (işlemci Ryzen 5 3600)
  14. M

Emin olamam ama biosta ssd görünüyor 480.1GB olarak 1592162967 Yazmayı unutmuşum Windows 10 mayıs sürümü
  15. M

Arkadaşlar Windows'un sitesinden indirdiğim Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe FAT32 olarak yazdırdım. Yeni topladığım PC'ye kurulum için takıp Boot menüsünden UEFI olarak USB belleği seçtiğimde Windows Boot Manager açılıyor ve Windows failed to start, status: 0xc000000f hatası...
Top Bottom