Arama sonuçları: *

1. F

Bu sistem 31K ya alınır mı

teşekkürler
  2. F

650w yeterli olur mu
  3. F

https://www.gaming.gen.tr/urun/359837/vulcan-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ PSU 750W yaptım https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-23-8-inc-165hz-1ms-full-hd-freesync-gaming-monitor/ Ve...
  4. F

2 Bluetooth kulaklık arasında kaldım

Evet daha fazla ama şarj dan daha çok kullanımı ve ses önemli
  5. F

2 Bluetooth kulaklık arasında kaldım

2 Bluetooth kulaklık arasından hangisini almalıyım genel olarak işe giderken ve evde müzik dinlemek için kullanacağım Soundpeats Air 3 indirimle birlikte 464 TL ye geliyor Anker R100 ise 498 TL ye geliyor hiç slikonsuz kulaklık kullanmadım onun için düşünceliyim sizin öneriniz nedir
  6. F

Mi Fit verilerim Google Fit e aktarılmıyor

2 hafta önce eleştirdim ve tüm veriler aktarıldı ama 4-5 gündür hiçbir veri Google Fit te gözükmüyor. Mi Fit e giriyorum bağlı gözüküyor ama veriler gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı
  7. F

Pokemon go da ekran bozuluyor

Oyundayken ekran kırmızı yeşil renkler geliyor başka hiçbir oyunda bu olay olmuyor nedeni nedir Telefon: Xiaomi Mi A3
  8. F

Xbox The Witcher 3 hangisini almalıyım

24 TL var arası
  9. F

Xbox The Witcher 3 hangisini almalıyım

Xbox series s konsolum var The Witcher 3 almak istiyorum ama hangisi almalıyım normal olan mı Game of The Year olanı mı almam lazım aralarındaki fark neler
  10. F

Xbox oyun iade etme ve tekrar alma

1637338702 Evet yapabiliyorum ne olarak iade etmem gerek
  11. F

Xbox oyun iade etme ve tekrar alma

Merhaba 2 gün önce GTA5 aldım 165 TL ye ama bugün indirime girmiş yarı fiyatı baktım iade edebiliyorum iade etsem 85 TL ye tekrar alsam öyle bir şey olabiliyor mu
  12. F

Xbox Series S oyun performansı nasıl

PC almak istiyorum ama fiyatlar daha uçuk bide bu ekonomide zor onun için series s daha mantıklı
  13. F

8-9 yıllık PC var oyun için almak istiyorum
  14. F

İnşallah bakalım alabilirsem
  15. F

İnşallah yakın zamanda alabilirim teşekkürler cevap için
  16. F

Memnun musun görüntü kalitesi olsun ısınma olsun bu konularda
  17. F

Merhaba Hepsiburada da Xbox Series S 3.500 TL ithalatçı garantili almayı düşünüyorum ama oyun performansları nasıl FIFA F1 Forza GTA 5 gibi oyunların performansları nasıl
  18. F

Gamaped Önerisi (250TL)

Baya tuzluymus :))
  19. F

Gamaped Önerisi (250TL)

Max 250 çünkü 2 tane alabilirim ondan arttiramam. Logitech iyi marka aslında sorunlu çıkması tuhaf
  20. F

Gamaped Önerisi (250TL)

Merhabalar. 250 TL gibi fiyatlara gamepad almayı düşünüyorum daha da düşük olabilir aklımda Logitech F310 var. Xcloud için de kullanmak istiyorum tam uyumlu olarak çalışıyor mu
Top Bottom