Neler Yeni

Xbox oyun iade etme ve tekrar alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Biz
Merhaba 2 gün önce GTA5 aldım 165 TL ye ama bugün indirime girmiş yarı fiyatı baktım iade edebiliyorum iade etsem 85 TL ye tekrar alsam öyle bir şey olabiliyor mu

Merhaba 2 gün önce GTA5 aldım 165 TL ye ama bugün indirime girmiş yarı fiyatı baktım iade edebiliyorum iade etsem 85 TL ye tekrar alsam öyle bir şey olabiliyor mu
Evet olur çoğu sistemde yaparsın ztn mesela steam de forza stantart sürümü 80 tl civarına alıp indirimde ultimate 80 tl ye düşünce iade edip ultimate almıştım ki o da 67 tl oldu artık ha birde eğer iade etme koşulunu sağlıyorsa edebilirsin oynama satti ve aldıktan iki hafta sonra iade edemezsin olayı varsa ki 2 gün olmuş alalı o yönden sorun yok saat sorun çıkarmazsa olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Biz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet olur çoğu sistemde yaparsın ztn mesela steam de forza stantart sürümü 80 TL civarına alıp indirimde ultimate 80 TL ye düşünce iade edip ultimate almıştım ki o da 67 TL oldu artık ha birde eğer iade etme koşulunu sağlıyorsa edebilirsin oynama satti ve aldıktan iki hafta sonra iade edemezsin olayı varsa ki 2 gün olmuş alalı o yönden sorun yok saat sorun çıkarmazsa olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet olur çoğu sistemde yaparsın ztn mesela steam de forza stantart sürümü 80 TL civarına alıp indirimde ultimate 80 TL ye düşünce iade edip ultimate almıştım ki o da 67 TL oldu artık ha birde eğer iade etme koşulunu sağlıyorsa edebilirsin oynama satti ve aldıktan iki hafta sonra iade edemezsin olayı varsa ki 2 gün olmuş alalı o yönden sorun yok saat sorun çıkarmazsa olur.
Evet yapabiliyorum ne olarak iade etmem gerek

Ekler

• Screenshot_20211119-191231~2.png
    Screenshot_20211119-191231~2.png
    83.1 KB · Hit: 37

Evet yapabiliyorum ne olarak iade etmem gerek
Ne olarak diye bir şey yok direk para iadesi talep ediceksin paran gelicek sonra indirimde olan gta 5 i satın alıcaksın.

Paran hemen geledebilir gelmeyedebilir bilmiyorum steamde 24 saatte geliyordu.

Top Bottom