Neler Yeni

🔥🔥🔥 TEMU Ana Konu 🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Yunus Şahin
unnamed.png

Aliexpress ve daha çok Amazon rakibi olan 2022 yılında kurulmuş Çin menşeili alışveriş sitesi. Amazon gibi ürünleri kendi deposundan gönderiyor. Birçok ürün alsanız bile tek gönderici Temu olduğu için tek kutuda geliyor. Bu yüzden Amazon rakibi diyebiliriz.

Kaynak

- Güvenilir mi?

• Evet, güvenilir. Türkiye'de yeni duyulmuş olsa bile çoğu ülkede daha uzun süredir satış yapmaktadır. Türkiye'ye yeni geldi.

-Fiyatlar neden ucuz?

Bunun birçok nedeni var. Bu siteden okuyabilirsiniz detaylıca. TEMU NEDEN UCUZ

- Ürünler kaliteli mi?

• Bildiğimiz Aliexpress, Çin malı ürünler. Ürüne göre kalite değişiyor.

- Vergi var mı?

• Evet. Son ödeme kısmında ne kadar vergi ödeyeceğiniz çıkıyor. Teslimatta da bir şey ödemiyorsunuz.

- Türkiye'de teslimat hangi firmada?

• Türkiye'de teslimatı HepsiJet yapıyor.

- Kaç günde teslimat oluyor?

• Bu zaman değişir. Ama en geç 2-3 hafta da teslim oluyor. Teslimat belirlenen tarihte olmazsa 65 TL ücret iadesi var.

- Alışveriş için limit var mı?

• Temu alışveriş yapmanız için en az 480 TL'lik bir kota koymuş. 480 TL'den az alışveriş yapamıyorsunuz.

- Temu avantajları

• Kargo ücretsiz.
• Yeni kaydolanlara birçok kupon ile kampanyaları var.
• Sipariş verdiğiniz ürün size teslim edilmeden önce fiyatı değişirse fiyat farkını alabilirsiniz.
• Siparişi aldıktan 30 gün sonra bile fiyat farkı alabilirsiniz.
• Kargonuz belirlenen tarihte teslim edilmezse 65 TL geri ödemesi mevcut.

- Deneyimlerim

• 4 Haziran da 9 adet ürün sipariş ettim. Kargoya verilmeden 1 ürün iade ettim. Birkaç gün içinde kartıma iade edildi ücreti. Ürünler yoldayken aldığım birkaç ürün indirime girdi. İadelerini istedim ve kısa süre içinde kartıma iade oldu. 8 adet ürün sorunsuz şekilde 11 gün sonra yani 15 Haziran'da teslim edildi. Az önce tekrar kontrol ettim. Aldığım bir ürün daha indirime girmiş. Onun da iadesini aldım. Ama hesaba kredi olarak iade aldı, karta değil.

• Yani herkes soruyor güvenilir mi diye. Evet güvenilir.

• Bu konuyu da sabit ana konu olarak açmak istedim. Yeni bir site olduğu için kafalarda çok soru işareti var.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,749
İsim
Emre siyah
500 lira limit koymasa şans verilirdi

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom