Arama sonuçları: *

1. volkankara46

Aquarius 5AN Bu Sistemi Nasıl

Daha sonra değiştirebilir miyiz? Kasada sabit değil o zaman psu
  2. volkankara46

Yahu arkadaşlar tartışmanıza ne gerek var. Çin malıysa Çin malı günde 3 4 oynarsa oynar zaten kardeşim, sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ben.
  3. volkankara46

Kardeşim dediysem 19 yaşında 😄 kendisi çalışıyor kazanıyor foruma bi soralım dedik.
  4. volkankara46

Arkadaşlar, küçük kardeşim için alıyorum kendisi arada pubg ve metin2 oynuyor bu sistem ideal olur mu? Aşırıya kaçmayalım dedim.
  5. volkankara46

Monster Notebook mu, Toplama mı?

Bot ile, oyun içinde yaptığım parayı bazı siteler aracılığıyla satıyorum. 1 senedir yapıyorum aşağı yukarı aylık 400 500 getiriyor. Bir pc de 6 hesap actigim zaman aylık en az 1.5 - 2k getirisi olacak
  6. volkankara46

Peki bu site ne kadar güvenilir? Malzemelerde herhangi bi arıza olursa sıkıntı çeker miyim sence?
  7. volkankara46

R5 3600 masaüstü alacağım arkadaşlar. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi duymak çok hoş, teşekkür ederim hepinize.
  8. volkankara46

Benim için metin2 açması önemli, 9 10 hesap açması gerekmekte, zevk için oynamıyorum para kazanmak için, su anki sistemim 1 taneden fazla metin2 açamıyor. Topladığım pc ile en az 6 hesap açması lazım günlük 60 70 tl kazanabileyim. Metin2 için masaüstü daha iyi diyorlar.
  9. volkankara46

Genellikle oyun amaclı kullanmayı düşünüyorum.
  10. volkankara46

Hangisi oyun açısından daha verimli olur ve uzun yıllar kullanılabilir?
  11. volkankara46

7500 TL - Topladığım parçalar birbirleri ile uyumlu mu? Öneriniz var mı?

Değerlendiricem çok teşekkür ederim 1592346670 Güldürdün ya :) dediğim gibi pek bilmiyorum
  12. volkankara46

Ilk defa yapıyorum mazur görün 😊
  13. volkankara46

1.öneri diğer arkadaşlar ne der acaba fikirlerini almak isterim
  14. volkankara46

https://www.casper.com.tr/excalibur-e600-satin-al-konfigure-et-ozel-fiyatlar-02?gclid=CjwKCAjw26H3BRB2EiwAy32zhZa2E9w4fHNXjU88gnwsN4lklbLqqz8M6A58OJPaBVKfihAscDLpaBoCHV4QAvD_BwE Bunu önerir mısınız peki
  15. volkankara46

Pekala dediğim fiyata nasıl bi pc dizmeliyim?
  16. volkankara46

İlk defa toplayacağım arkadaşlar bu sistem birbiriyle uyumlu olur mu? 5000-7500₺ arasi sistem toplamak istiyorum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden... GSKILL 8GB Ram: https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-1x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-single-ram.html INTEL CORE...
Top Bottom