Sen aigo kalitesiz demedin.Çin malı diye vurgu yaptın, bu açıklama onun için.Eleştirini düzgün yap sonra tartışalım.Xiaomi nin kullandığı parçanın kalitesiyle aigo nun kullandığı parçanın kalitesi değil
aigo bu arada ne abartı iyi ne abartı kötü bir marka ortalamaXiaomi nin kullandığı parçanın kalitesiyle aigo nun kullandığı parçanın kalitesi değil
siz çin malı PSU yu fsp silverstone sanıyorsun aynen hayal dünyanızda yaşamaya dewamkeee
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen gül bakalım çin malı PSU seni ne kadar güldürecek
bak doğru söylüyorsun Xiaomi de çin malı ama adamlar kaliteli çin malı kullanıyorlar adam gibi çin malı kullanıyorlar
Daha sonra değiştirebilir miyiz? Kasada sabit değil o zaman psuDostum güç kaynağı idare edebilir bir süre ama sonrasında daha kaliteli bir güç kaynağına geçmek en sağlıklısı olur
Dostum çin malı bazı markalarda bile ortalama ürünler görebiliyoruz ama aigonun bu güç kaynağı iyi değil Gold performance ürünleri var onlar ortalama düzeyde mesela marka bazlı değilde model bazlı bakmak lazımAynen Çin Malı PSU yu yere göğe sığdıramadınız siz çin malı PSU yu fsp sanıyorsunuz
hayal dünyanızdan çıkın biraz o PSU çin malı kafanıza sokun artık
halka sorsan 2 kuruş daha fazla verip çin malı almam der
Dostum sonradan değiştirilebilir tabii ki ama onun yerine akım korumalı bir priz alıpta kullanabilirsiniz kimsede sorun çıkartmamış gibi duruyorDaha sonra değiştirebilir miyiz? Kasada sabit değil o zaman PSU
biz çin malı değil demiyoruz ki çin malı fakat orta düzmentte bir çin malı kullanmadığın şey hakkında lütfen atıp tutma iyi forumlarAynen Çin Malı PSU yu yere göğe sığdıramadınız siz çin malı PSU yu fsp sanıyorsunuz
hayal dünyanızdan çıkın biraz o PSU çin malı kafanıza sokun artık
halka sorsan 2 kuruş daha fazla verip çin malı almam der