Neler Yeni

Aquarius 5AN Bu Sistemi Nasıl

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
biz çin malı değil demiyoruz ki çin malı fakat orta düzmentte bir çin malı kullanmadığın şey hakkında lütfen atıp tutma iyi forumlar :)
Dostum "kullanmadan yorum yapma" diye bir şey yok içerisinde kullanılan malzeme kalitesini bir Google arayışıyla bulabiliyoruz şöyle benzetme yapıyım anla artık şunu sen bana bir fare söylüyorsun bende diyorumki bu fare kötü içerisindeki sensör çöp sen bana diyorsunki kullanmadan yorum yapma. Aptalca oluyor dostum yapma ama türk adlı arkadaşta duyduklarıyla hareket ediyor gibi geldi bi araştırıp ondan sonra laf edin bu arada güç kaynağı önerilerim arasında olmazdı çöp kalitesinde malzemelerde var orta düzeyde malzemelerde var içerisinde değiştirmek en mantıklısı olur

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Dostum "kullanmadan yorum yapma" diye bir şey yok içerisinde kullanılan malzeme kalitesini bir Google arayışıyla bulabiliyoruz şöyle benzetme yapıyım anla artık şunu sen bana bir fare söylüyorsun bende diyorumki bu fare kötü içerisindeki sensör çöp sen bana diyorsunki kullanmadan yorum yapma. Aptalca oluyor dostum yapma ama türk adlı arkadaşta duyduklarıyla hareket ediyor gibi geldi bi araştırıp ondan sonra laf edin bu arada güç kaynağı önerilerim arasında olmazdı çöp kalitesinde malzemelerde var orta düzeyde malzemelerde var içerisinde değiştirmek en mantıklısı olur
bizde istemezmiyiz kaliteli psu olsun bir sıkıntı olmasın ama eldeki malzeme bu yapıcak bir şey yok bu özellikli böyle güçlü özellikli bir pc alıyorsan bir yerden fereagat etmeliyiz valla kusura bakma ben gidip 4300 tl ye rx 580 falan alamam ama sen istiyorsan almazsın arkadaşada psu kalitesiz almanı TAVSİYE etmiyorum dersin konu senden çıkar arkadaş daha iyisini bulursa onu alır bulamazsa onun sorumluluğunu alıp oynar diretmenin anlamı yok biz o bütçeye en uygun pc yi söylüyoruz alıp almamak ona bağlı

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
bizde istemezmiyiz kaliteli PSU olsun bir sıkıntı olmasın ama eldeki malzeme bu yapıcak bir şey yok bu özellikli böyle güçlü özellikli bir PC alıyorsan bir yerden fereagat etmeliyiz valla kusura bakma ben gidip 4300 TL ye rx 580 falan alamam ama sen istiyorsan almazsın arkadaşada PSU kalitesiz almanı TAVSİYE etmiyorum dersin konu senden çıkar arkadaş daha iyisini bulursa onu alır bulamazsa onun sorumluluğunu alıp oynar
dostum şöyle diyim 4000 lira verdiğimiz zaman çöp olmasın diye diyorum zaten güç kaynağında bütçeden kısılmaz pişman olursunuz gerekirse daha zayıf bir donanım ile oynayın oyununuzu en azından kafanız rahat olsun bu tarz şeylerden ucuza kaçınca f/p olmuyor çünkü

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
dostum şöyle diyim 4000 lira verdiğimiz zaman çöp olmasın diye diyorum zaten güç kaynağında bütçeden kısılmaz pişman olursunuz gerekirse daha zayıf bir donanım ile oynayın oyununuzu en azından kafanız rahat olsun bu tarz şeylerden ucuza kaçınca f/p olmuyor çünkü
biliyorum abdullah abide kendisi bizzat söyledi kalitesiz psu kullanmayın diye ama bu segmentteki bir pc yi bulamaz ama hak veriyorum psu değiştirse güzel olur e ne yapar o zaman psuyu satar üzerine biraz daha ekler daha kalitelisini alır bende psudan kısılması taraftarı değilim dediğim gibi biraz idare eder satar yenisini alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,584
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom